BEČIĆ: ISKORIJENEĆEMO KRIMINAL!

Rezultati crnogorske policije u EMPACT dokaz je da će se kriminalci suočiti s punom snagom našeg bezbjednosnog sistema, saopštio je zamjenik premijera Aleksa Bečić, nakon juče objavljenih rezultata akcije policija 26 evropskih zemalja tokom koje je u našoj državi uhapšeno 45 osoba.

Snažno učešće Crne Gore u EMPACT Zajedničkim akcionim danima za zemlje Jugoistočne Evrope 2023 demonstrira našu čvrstu posvećenost borbi protiv prekograničnog kriminala i jačanju regionalne bezbjednosti“, navodi se u saopštenju Alekse Bečića.

Kako je istakao, koordinirane aktivnosti Uprave policije, koje su dovele do značajnih zaplijena narkotika, oružja i uspješnih hapšenja, odražavaju efikasnost naših policijskih snaga i doprinose globalnom naporu u suzbijanju organizovanog kriminala.

Ovaj uspjeh ističe važnost međunarodne saradnje i našu posvećenost u namjeri da zaštitimo građane Crne Gore i doprinesemo očuvanju regionalne stabilnosti“, naveo je Bečić.Kako kaže, impresivni uspjeh naše Uprave policije, gde je za samo pet dana u novembru mjesecu angažovanjem 200 posvećenih policajaca izvršen detaljan pregled i pretres 247 objekata, brojnih vozila, lica i poštanskih pošiljki, uz hapšenje 45 lica, zapljenu 18 kg kokaina i još mnogo toga, pokazuje našu beskompromisnu odlučnost u čišćenju Crne Gore od kriminalnih elemenata.“Svaki potez koji preduzimamo šalje jasnu poruku: kriminal u Crnoj Gori neće biti tolerisan“, poručuje Bečić.

Kako navodi, „kriminalcima koji pokušavaju da koriste našu zemlju kao teren za svoje nezakonite radnje šaljemo jasnu i odlučnu poruku: Crna Gora neće biti plodno tlo za vaše aktivnosti. Neka svako ko razmišlja o izvršenju kriminalnih radnji zna da će se suočiti s punom snagom našeg bezbjednosnog sistema“.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare