Babović: Temelju vlasti nedostaje čelik, konstrukcija mora biti čvrsta, armirana i zajednička

Kako bi kuća bila stabilna i sigurna, mora imati čvrste temelje. Ukoliko su ti temelji slabi ili pak loše izgrađeni, cijela struktura može biti ugrožena, što u krajnjem može dovesti do urušavanja, saopštio je Andrija Babović, funkcioner Nove srpske demokratije (NSD).

„Pojedine političke arhitekte su u proteklom periodu mogle građanima Crne Gore pokazati svoje vizionarske i neimarske sposobnosti. Već poslije prvih koraka bilo je jasno da temelju vlasti nedostaje čelik. Kuća se gradi od temelja, a temelj je jak samo ukoliko je armiran“, izjavio je Babović, pa nastavio:

„Čvrste i stabilne osnove predstavljaju preduslov za svaki uspješan projekat i poduhvat. Crna Gora je predugo trpjela političku torturu i različite vidove nesigurnosti. Od toga da vlasti svoje građane tretiraju drugorazrednim pa do apsolutne političke arogancije i smatranja da ste jedini kome vlast pripada. Vlast proporcijalno pripada svima onima kojima koji su se borili za promjene a kojima su građani dali svoje povjerenje za upravljanje državom“, rekao je funkcioner NSD-a.

Prema njegovim riječima, „vrijeme je majstorsko rešeto, otkrilo je mnoge tragove, selektovalo politike i srušilo mnoge predrasude“.

„Dokazalo je da koalicija Za Budućnost Crne Gore jeste politički subjekt koji upravo predstavlja temelj na kojem stabilna vlast treba počivati. Crnoj Gori je potrebna stabilnost kako bi prebrodila sve izazove koji nam predstoje i kako bi građanima donijeli ono što smo obećali: pomirenje i prosperitet“, poručio je Babović.

Za kraj je dodao:

„Građani su u našem političkom subjektu prepoznali karakteristike solidarnosti, odlučnosti i predanosti ka objedinjenom cilju – boljem sjutra. Naši koalicioni partneri su se kroz dosadašnji rad i podršku Vladi mogli uvjeriti u naš timski rad i partnerski odnos ka konstruktivnim idejama i poštenim namjerama. Zajednički postavljamo čvrste temelje koje Crna Gora zaslužuje. Neka bude čvrsta i postojana konstrukcija!“, zaključio je Babović.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare