Antisrpska novinarka sa RTCG pokušala da izazove konflikt!

Podgorička policija sinoć je intervenisala u blizini Hrama Hristovog Vaskrsenja kada je došlo do verbalnog konflika između novinarke Nataše Baranin i pojedinih vjernika.

Kako je potvrđeno nezvanično iz policije, Baranin je automobilom pokušala da se probije između vjernika koji su se kretali prema Hramu kako bi prisustvovali nalaganju Badnjaka. U jednom momentu, ljuta jer ne može da prođe upotrijebila je sirenu i nastavila da se kreće kroz masu. Jedna muška osoba koja je nosila Badnjak, a u čijoj neposrednoj blizini je bila Baranin je uputio uvrede. Policija je odmah intervenisala i uzela izjave od očevidaca.

Baranin je novinarka RTCG koja je nakon dolaska novog menadžmenta razriješena sa mjesta urednika. Potpisnica je više otvorenih pisama protiv Srpske pravoslavne crkve.

Policija utvrđuje motive ovog incidenta, a kako nam je saopšteno u ovom momentu nema elemenata krivičnog djela već će biti tretirano kao prekršaj.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Treba joj dati… Ono novinar, ma dajte kakav novinar. Sve što je postigla, postigla je…i laktanjem. Što nije neko izvukao iz auta i bacio tamo i gde joj je mesto.