Antisrpska Milova „Pobjeda“ širi gnusne laže protiv Srbije i Vučića!

Crnogorska „Pobjeda“, list pod kontrolom Mila Đukanovića, pokrenula je brutalnu kampanju zasnovanu na lažima protiv Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića.

Naime, huškačkim rječnikom, na kome bi autoru teksta pozavidjeli i najveći Pavelićevi sljedbenici, udara se na Vučića i Srbiju i plasira laž da Srbija želi da aneksira Crnu Goru.

Kampanja Pobjede protiv Srbije

„Pozvao sam ih da više ulažu u našu zemlju… „

– Projekat srpske aneksije Crne Gore je pokrent. Aleksandar Vučić je krenuo u završnu akciju pokoravanja Crne Gore, dok svi gledaju u Republiku Srpsku. Mračni nacionalistički plan Aleksandra Vučić „svi Srbi u jednoj državi“, što smo već doživjeli prije tridesetak godina i zbog kojeg je Srbija pokrenula niz ratova na području Jugoslavije – sada se ravitalizuje u skladu s ratnohušakom idejom „srpskog svijeta“ prema uputstvima nedavnog agresivnog Svesrpskog sabora – navodi se u tekstu objavljenom na portalu „Pobjede“, pod naslovom „Četnički vojvoda u Crnoj Gori uvodi novi zakon koji ima samo jedan cilj – nestanak države Crne Gore„.

U tekstu navode i da je plan Srbije da od Crne Gore naprave „srpsku Bjelorusiju, sa vjerovatnim krajnjim ciljem da doživi sudbinu Krima“.

Ova brutalna kampanja, zasnovana na čistim lažima, ima za cilj da destabilizuje Srbiju koja već godinama ostvaruje značajne ekonomske rezultate u regionu. Za metu su izabrali upravo čovjeka koji je najviše doprinio ekonomskom preporodu Srbije, predsjednika Vučića, smatrajući da će tako najlakše obezglaviti Srbiju.

(pink.rs)

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Bolesnik, i on i ove splačine koje to piskaraju. Nadam se da to niko sem nih ni ne čita, jer čemu gubiti vrijeme na takvim bljuvotinama!