Andrija Nikolić brani ustaški režim!

Poslanik DPS-a Andrija Nikolić istakao da se Rezolucijom o genocidu o Jasenovcu ne doprinosi ni istini ni novim informacijama o tom zločinu.

„Za poslanički klub Demokratske partije socijalista su nesporni nacistički, rasistički i genocidni karakter ustaškog režima, kao i zločini koji su u to ime počinjeni u logoru u Jasenovcu. Međutim, u predloženoj rezoluciji ne navodi se ko je počinio ovo zlodjelo. Umjesto da se navede precizno da je to bio Ustaški režim, na ovaj način se ostavlja prostor za manipulaciju koje je krivac. Sve ukazuje na to da je riječ o smisljenoj manipulaciji gdje se Hrvatska i hrvatski narod žele podvesti pod ustaški režim“, rekao je Nikolić.

Dodaje da je ovo kukavičje jaje Aleksandra Vučića kako bi se narušili odnosi Crne Gore sa Hrvatskom. Odgovornost, kako kaže, nose Milojko Spajić i ostatak parlamentarne većine.

Nikolić je zabrinuto najavio da će Hrvatska nesumnjivo odogovoriti ukoliko se danas u Skupštini Crne Gore izglasa Rezolucija.

Dodao je da će poslanici DPS-a napustiti Skupštinu kada se bude glasalo o Rezolcuiji, čime je pokazao nedostatak pijeteta i saosjećanja prema žrtvama jasenovačkog logora.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A što drugo mogu sljedbenici Drljevićeve politike osim da budu izrodi kao i on !