Andrić: Bošnjačka stranka je marioneta DPS-a!

Zajedničko saopštenje DPS-a i Bošnjačke stranke u kojem građane ubjeđuju da imaju većinu u lokalnom parlamentu, ali da im fali kvorum je klasična groteska, saopštila je Jelenka Andrić, odbornica Pokreta Evropa sad (PES) u Skupštini opštine Bijelo Polje.

„Da vas podsjetimo, definicija vlasti u parlamentarnim demokratijama je većinska podrška u parlamentu. Vi nam kažete da vas ima dovoljno, ali niste svi došli. Pa šali nikad kraja“, izjavila je Andrić, pa nastavila:

„Ali, mi ćemo, za razliku od vas, ipak da uobiljimo stvar. Pokret Evropa sad neće davati kvorum za rad kad vam to fali, jer bi to bila klasična politička saradnja koju mi sa vama ne želimo. Takav je slučaj i u svim drugim opštinama u Crnoj Gori koje pominjete, nigdje sa vama nismo u koaliciji i tako će i ostati“, poručila je Andrić.

Kako je dodala, „znamo da je zakazivanje sjednice bila predstava za javnost, a da je Ernad Suljević dobio ulogu glavnog glumca“.

„Čestitamo DPS-u na tome kad je od predsjednika Odbora Bošnjačke stranke Bijelo Polje napravio marionetu“, rekla je Andrić.

Za kraj je poručila:

„Pošto i sami priznajete da pravite greške, u najboljem je interesu građana Bijelog Polja da ima opoziciju koja svoju ulogu shvata odgovorno i da vam na greške dosljedno i argumentovano ukazuje, što odbornici Evrope sad od prvog dana i čine. Možda ste u nekom prošlom vremenu navikli da trgujete sa opozicionim predstavnicima, ali u nama ne očekujte saveznika te vrste“, zaključila je Andrić.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare