Andreja Milovića smjena zatekla u Briselu! Nije izostala njegova reakcija!

Vijest da je većinom glasova članova Predsjedništva isključen iz Pokreta Evropa sad, Andreja Milovića je zatekla nakon slijetanja na Aerodrom Brisel pored belgijske prestonice.

Ministar pravde boravi u službenoj posjeti Briselu zbog susreta na najvišem nivou sa zvaničnicima briselske administracije. Najavljena kao posjeta od posebne je važnosti za dijalog o najvažnijim temama kada je riječ o integraciji Crne Gore u EU, sa posebnim akcentom na reformu pravosuđa i ispunjavanje svih zahtjevnih zadataka iz pregovaračkih poglavlja 23 i 24. nije počela kako je očekivao.

Naime, kako izvori Aloonline.me iz najbližeg Milovićevog okruženja javljaju, nakon slijetanja na briselski aerodrom i prebacivanja svog mobilnog telefonskog aparata iz avio moda u roming prenos podataka, počele su da pristižu informacije o njegovoj smjeni što ga je pogodilo i izazvalo bijes. Uz vulgarne opaske nervozno je pokušavao da pozove premijera Spajića koji nije odgovarao na njegove pozive, što je izazvalo još veću ljutnju kod njega. Posada aviona i članovi njegove delegacije su pokušavali da ga smiri, a prema našim informacijama nije pomoglo ni to što je eksirao dva pića žestine.

Nadamo se da crnogorski ministar prilikom posjete neće izazvati neki veći incident i da će uspješno obaviti državne poslove zbog kojih je otišao u sjedište Evropske unije. Nakon svih brukanja na međunarodnom planu naše države, najmanje što nam treba je da ministar Milović vidno razdražen dešavanjima u Podgorici napravi neku glupost, pored svih koje je napravio za vrijeme svog ministrovanja.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Letio visoko pa sletio nisko.

Spajic mu je pomogao da odrzi rijec. Mada, i Sukovic treba da leti, nije ni on cvecka, a Novovic je prehvaljen, kao Katnic na pocetku mandata, jer selektivna pravda je gora od nepravde.