Alternativa promijenila mišljenje! Jakšić Stojanović im sada dobra?

Kako su saopštili iz ove stranke juče je koordinator Alternativa Crna Gora g-din Zarija Pavicevic imao sastanak sa cijenjenom Ministarkom prosvjete g-đom Jakšić-Stojanović u vezi projekta istrage LAŽNIH DIPLOMA.

Alternativa prijavljuje lažne diplome, ministarka Jakšić-Stojanović odbija da sarađuje!

Kako su naglasili, a to zaista čudi, pošto Alternativa uvijek zahtijeva transparentnost od drugih, rekli su da o pojedinostima sastanka za sad neće obaveštavati javnost i dodali „ali možemo reći da će se ići u pravcu „čišćenja“ institucija, te da će Alternativa imati udela u tome“.

Možemo reći da smo impresionirani energijom poštovane Ministarke i planom da se falsifikatorima stane na crtu.-zaključili su iz Alternative

Takođe, Alternativa je imala sastanke sa još predstavnika ministarstava, a planira se još sastanaka.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Kažu/Priča se da u CG ima oko 30.000 kupljenih i šfercovanih diploma. A šta je sa onima koje je izdao državni univerzitet, pa UDG, pa Mediteran, pa Atlas, pa Singidunum, pa…, iza kojih nema nikakvo znanje, tj.ni minimum znanja, ali koji se predstavljaju ekspertima, sveznalicama, mesijima i zaposedaju razna rukovodeća, vladajuća i upravljačka mesta . Bože, imali spasenja od ovog haosa i tragedije.

RTCG diplome, RTCG je preuna tih laznih diploma.