Alternativa: Ko to kupuje stanove po povoljnim cijenama? Predsjednik sindikata zdravstva će imati posla….oko lažnih diploma!

Pitate li se da li je moguće rijesiti stambeno pitanje kao radnik Opšte Bolnice Cetinje, sa prebivalištem na Cetinju, u Podgorici?
Naravno da jeste- rekli su iz Alternative

Zato treba da budete predsjednik UO, clan UO Zadruge i rasporedjen na nekim od funkcija .

Dr Babović , kao predsjednik UO Stambene zadruge zdravstvenih radnika , kupuje po povoljnim uslovima stambenu jedinicu, u zgradi na Starom aerodromu, površine 46,92m2.- istakli su iz Alternative

Dr Baboviću ipak više prija cetinjski vazduh, pa prodaje stambenu jedinicu ( zasigurno ne po povoljnim uslovim)

I na taj način stice profit!- zaključili su iz Alternative

PREDSJEDNIČE SINDIKATA HOĆETE LI BRANITI LAŽNE DIPLOMCE

Upravo ovo pitaju iz Alternative čije saopštenje po ovom pitanju prenosimo integralno.

Predsjednik Sindikalne organizacije Klinickog centra gospodin Radonjic je u emisiji uzivo koja se emitovala na RTCG rekao da ce sindikat stati u totalnu zastitu svojih kolega, pri tom misleci na kolege sa laznim diplomama, laznim znanjem, laznim profesijama, zivotima i potencijalnim ubicama.

Najblizi saradnici gospodina Radonjica su svoje skolovanje u Tutinu i Travniku placali novcem sindikalaca. Ti isti ljudi od kojih su neki zaposljeni na mnogo zahtjevnim odeljenjima kao sto su onkologija, hematologija, operacioni blokovi i tako dalje su takodje vlasnici sumnjivih diploma, sto ce svakako i biti tema u narednom periodu.

Vjerujemo da sindikat u tom slucaju mora zastititi svoje kolege.

Gospodine Radonjicu, te kolege koje Vi pokusavate da zastitite na direktan nacin, neznanjem, nesavjesnim lijecenjem, pogresnim dijagnozama i terapijama dugorocno ubijaju i Vase kao i nase prijatelje, bracu, kumove, roditelje i sve one koji zahtijevaju medicinsku zastitu od onih koje Vi stitite.

Alternativa Crna Gora Vam odgovorno tvrdi i obecava da necete uspjeti da zastitite one koji unistavaju nas narod i naciju!

I ne zaboravite, stititi onoga koji svjesno, znajuci da je lazan sa kupljenom diplomom ubija nekoga dugorocno, je nista osim saucesnistvo u zlocinu!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare