Alternativa: Ko nam radi u policiji?

Povodom slučaja policajca pedofila, oglasila se Alternativa čije saopštenje prenosimo integralno.

Danas je u Šavniku uhapšen policajac D.L. zbog pokušaja napastvovanja svoje maloljetne komšinice . D.L. je pokušao da namami djevojčicu kući pod izgovorom da se igra sa njegovom djecom, da bi po njenom dolasku pokušao da je svuče i siluje. Srećom, djevojčica je pružila otpor i uspjela je da pobjegne.

Moramo da se zapitamo KO sve radi u policiji? Zadnja psihološka provjera policije izvršena je 2006. godine, od tada nema redovnih provjera policijskog kadra. Napominjemo da po svjedočenjima iz same Uprave policije, preko 50 pripadnika te službe ima dijagnozu koja bi im po zakonima ove zemlje ograničila nošenje i upotrebu oružja. Alternativa Crna Gora je mnogo puta Upravi policije slala upite vezane za diplome njenih službenika i njihove profesionalne reference, nikad nijesmo dobili odgovor. Većina hapšenja koje smo imali targetirali su službenike Uprave policije kao ORGANIZATORE šverca kokaina i heroina.

KO to nas brani i štiti? Kada će prava policije početi da odgovara na konkretna ptanja u vezi falsifikatora u njenim redovima? Kada će biti provjerena IMOVINA nekima od njih?

Alternativa Crna Gora će se u budućem periodu zalagati za to da država konačno napravi registar pedofila, kako bi i mediji konačno mogli da objave puno ime i prezime, a ne samo inicijale.
Moramo znati ko su ovi ljudi!

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare