Alternativa: Ispitati slučaj Ljiljane Peruničić

Kako preci sa Renault Clio na Mercedes na račun gradjana Crne Gore!?

Saopštenje Alternative prenosimo integralno

Gospodja Ljiljana Perunicic, zaposlena u KCCG (Sluzba za ekon. – finan. poslove) je vec jednom bila smijenjena sa pozicije koju je obavljala nakon izvršenog nalaza Uprave za inspekcijske poslove, u kojem je utvrdjeno da je gore navedena osoba pisala nezakonite PREKOVREMENE SATE.

Nakon toga se sačekalo malo, pa je ista imenovana za šefa računovodstva, za koji tada nije ispunjavala uslove predvidjenje zakonom! Zbog gospodje Perunicic promijenjena je sistematizacija, nakon koje su smanjili kriterijum (koji je bio dvije godine radnog iskustva) sa VII stepenom strucne spreme na godinu dana da bi istu imenovali. Tu kaznu su naravno platili gradjani naše države.

To sve ne bi bilo strašno da gore navedena osoba nije nastavila da radi iste stvari, pa je tako na mjesecnom nivou za prethodnu godinu sa radne pozicije za koju nema nikakve potrebe za prekovremenim radom, na mjesečnom nivou upisivala sebi 60 prekovremenih sati, neto iznosa 446.05€, iako ista radi od 08-14h!

Ista osoba je za prethodnu godinu uzela preko 9000€ po osnovu rada u raznim komisijama, projektima, itd.

Ništa od ovoga ne bi bilo moguće da gospodja takodje nije u kumovskim odnosima sa Direktoricom KCCG dr Ljiljanom Radulović, kao i sa medicinskim direktorom KCCG Zoranom Terzicem, o kojem cemo i pisati u narednom periodu.

Na fotografijama mozete i sami pogledati platnu listu, kao i novo vozilo kupljeno od novca gradjana Crne Gore.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare