Adžić: Džokeri mafije unutar vlade džabe krečili!

Poslanik Građanskog pokreta URA Filip Adžić kazao je da je nakon hapšenja Milivoja Katnića i Zorana Lazovića svima jasno zašto se vodila medijska hajka protiv šefa Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića i zašto su džokeri mafije unutar Vlade pokušali da ga diskredituju i uklone sa te funkcije.

„Naporan i dugotrajan rad SDT-a i SPO-a daje rezultate, ruka pravde fukncioniše bez obzira na opstrukcije.“, saopštio bivši ministar unutrašnjih poslova.

„Sad je svima jasno zašto se vodila medijska hajka protiv gospodina Šukovića i zašto su džokeri mafije unutar vlade pokušali da ga diskredituju i uklone sa mjesta šefa Specijalnog policijskog odjeljenja“, istakao je Adžić.

On je uputio i čestitke Novoviću i Šukoviću na, kako je kazao, istrajnosti i odolijevanju očiglednim pritiscima, kao i svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj aktivnosti.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tek početak survavanja kriminalno-mafijaškog 35godišnjeg režima, ako nije neka farsa, da bi se abolirali najokoreliji kriminalci u Evropi. I to treba pozdraviti. Da li će se dovršiti posao do kraja i vratiti CG na put poštenja, rada, morala i svakih drugih vrijednosti, vidjećemo. Samo Bože pomozi i vrati taj nakot u brlog iz koga se i izlio.

Konobar valjda misli da su on i Dritanga zasluzni za ova hapsenja. Zavrsice se kao sa Vesnom Medenicom.