Advokat Duška Kneževića : Plava torba postoji, na snimku je Milo Đukanović!

Advokat Zdravko Đukanović, branilac Duška Kneževića, rekao je da očekuju pravično suđenje i reviziju svih optužnica.

„Progon Duška Kneževića je počeo kada je odbio zahtjev Milivoja Katnića da natjera vozače da kažu ono što on želi da kažu, da je to radio za potrebe Demokratskog fronta. Najveći broj dokaza je funkcionisao po mehanizmu – kada Milivoje Katnić pozove neke kolege i branioce da ubijede saradnike, Duško Knežević je maksimalno korektan bio prema saradnicima ali bogami dosta saradnika nije odoljelo pritisku glavnog specijalnog tužioca i štošta je pričalo, e to će biti tema provjere u sudskim postupcima. Sigurno je da su ti ljudi posjećivani noću, privođeni zajedno sa suprugama, najbrutalnije zloupotrebe i vršeni pritisci da se daju iskazi priznaju kojekakve stvari koje veze sa realnim životom i stvarnošću nemaju. Očekujemo da se to utvrdi kao istina, pa da vidimo gdje ćemo dalje“, kazao je Đukanović.

Đukanović je rekao da oni ne traže privilegiju već da neko iz tužilaštva provjeri navode „prvi milion“, ničija kuća“, „kastodi račun“ i „Telekom“.

On je rekao da je bezbjednost Kneževiću ozbiljno ugrožena.

Poručio da traže da Knežević izađe na slobodu i da ga 24 sata čuva protivteroristička jedinica MUP-a Crne Gore.

Na pitanje Zdravku Đukanoviću da li na tom snimku sa plavom torbom ima bivšeg predsjednika Crne Gore i DPS – Mila Đukanovića, on je potvrdno odgovorio.

„To je smisao najave da Duško Knežević taj snimak pusti na kraju. Da, ima“, rekao je Zdravko Đukanović.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare