Абазовић: Узмите кокице, креће симултанка Марадоне!

“Све што смо тврдили у претходном периоду полако добија свој епилог, а од данас Спајић и дефинитивно више нема легитимитет да води Владу Црне Горе. Након што га је јутрос дочекала конференција за медије Андреја Миловића, који га је оптужио да Црну Гору гура у понор, мало ко је могао да замисли да ће се у вечерњим сатима име Милојка Спајића појавити и на Скају”, саопштили су из УРЕ.

Они су додали да је данашња објава тек наговјештај онога што слиједи.

“Вјерујемо да је јучерашња објава преписки са Скаја на порталу Либертас пресс само почетак мука са којима ће се Спајић и његова екипа суочити. Можда он, као ни јавност Црне Горе не зна ко је лице, које се у преписци води као “НН”, али има оних који знају. Тродневни покушај да се Спајић спаси прљавом кампањом, срушио се као кула од карата“, поручили су из УРЕ.

Они су позивали извршног директора ПЕС-а, Влада Бојовића, да поново покрене бот машину, јер по свему судећи њему не треба исто колико и Спајићу. Заборавили су ПЕС-овци ону народну изреку “ко другоме јаму копа, сам у њу упада”, али и ону “стрпељен спашен” – додају из УРЕ.

“Узмите кокице, креће симултанка Марадоне, грађани могу да уживају, а појединима који су ликовали слиједи хладан туш. Одбројавање може да почне”, закључили се из УРЕ.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Maradona je prvi poceo da kopa jamu vrteci Do Kvona do iznemoglosti, pa je upao sam u tu rupu. Dace Bog da obojica upadnu u rupu i zajedno jedu kokice, jer je jasno da je brat Abaz stvarni brat za krimose, a za ovog drugog cemo tek da utvrdjujemo. Podmetnuti su narodu obojica i nas su prevarili ovi prevarantski pilicari.