Abazović pozvao SDT da sasluša Zorana Lazovića zbog ubistva Duška Jovanovića!

„Pozivam nadležnog tužioca u slučaju ubistva Duška Jovanovića da sasluša Zorana Lazovića u vezi sa tim“, istakao je Dritan Abazović, bivši premijer i lider Građanskog pokreta URA tokom sinoćnjeg intervjua u emisiji „Kontroverza“ na Adria TV dodajući da je veoma zahvalan što se promijenila tužiteljka koji je nadležna za ovo djelo.

Abazović je dodao da ,,odgovorno tvrdi da će otkrivanje i procesuiranje ubica Duška Jovanovića i njegovih nalogodavaca pokrenuti politički zemljotres u Crnoj Gori i mnoge stvari koje su se desile neposredno prije i poslije tog nemilog događaja biće mnogo jasnije za nadležne organe“, navodeći da državnim organima stoji na raspolaganju ukoliko može biti od koristi.

Abazović je kazao da je ovo ubistvo glavnog i odgovornog urednika lista „Dan“ najveći teg oko vrata pravde u Crnoj Gori.

,,Tvrdim da je rješenje ubistva Duška Jovanovića jedino moguće u pronalasku ljudi koji bi mogli biti svjedoci-saradnici, a jedan od potencijalnih je i jedna osoba koja je trenutno u UIKS-u u Spužu“, istakao je Abazović dodajući da bi rješavanje slučaja ubistva Duška Jovanovića osvijetlilo istinu i u nekim drugim slučajevima gdje su ubijena neka druga lica.

Abazović je pozvao novu većinu da pogleda zapisnike Vijeća za nacionalnu bezbjednost kada je on njime predsjedavao, a na temu slučaja ubistva Duška Jovanovića, da urade isto, zatraþe međunarodnu podršku i pozovu FBI da im pomogne.

,,Pozivam ih da pošalju i DNK nalaze ponovo u Visbaden, zato što se sumnja da su podaci koji su tada poslati zapravo DNK osoba koje nikakve veze sa ubistvom nijesu imali, a sve sa ciljem da se zataška i osujeti saznavanje istine o ubic

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare