Abazović optužuje i Zdravka Krivokapića za šverc cigareta!

Bivši premijer Dritan Abazović još jednom je svojom izjavom dao nadležnim organima povod da reaguju, a crnogorskim građanima da razmisle šta se dešavalo u proteklom periodu.

On je rekao da postoje firme koje su bliske i sa 42. Vladom Zdravka Krivokapića, a koje su se bavile švercom cigareta.

„Evo podrške za PES i za ljude, ujake, tetke, koji su bliski sa nekim od ovih ljudi. Neka narod sam sudi. Ne mogu ni ja sad sve sam da ispucam. Ja sve navodim, polako, pojaviće se ime i druge firme. Nije tačno da je Bemax radio samo zaštitu, a povezanih firmi i lica ima na stotine“, kazao je Abazović.

Bivši premijer je saopštio i da postoji jedan čovjek koji voli košarku i puši tompuse, a koji treba da odgovara za djela iz privrednog kriminala.

Abazović je rekao i da je ponosan na svoju borbu i spreman da ide do kraja.

„Lično mislim da neće proći puno, a da ćemo svjedočiti i drugim akcijama protiv nekih drugih ljudi. Ništa me drugo van toga ne zanima. 2022. godine sam predao šemu koju je izradio Rade Milošević i da kažem da postoji još jedna šema koja nije uspjeta da se preda jer su ovi ljudi uradili sve da svakoga ko im je stao na put da ga diskredituju i spriječe u tim akcijama“, kazao je Abazović dodajući da su dokazi na sigurnom.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

A micite ga vise sa njegovim istinama. Napad da njega ne napadnu za sverc cigara, brat Abaz.