Abazović ga označio kao administratora portala “Udar”: Agent ANB-a drugovao sa fukncionerima DPS-a! (FOTO)

Administrator prljavog portala „Udar“ Filip Đuranović, službenik Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), bio je u prijateljskim vezama sa visokim funkcionerima DPS-a, pokazuje fotografija koja kruži internetom.

Đuranovića je prije nekoliko dana optužio javno bivši premijer Dritan Abazović.

On tvrdi da taj medij objavljivao materijal koji je sačinila tajna pratnja.

Portal „Udar“, uoči izbora 30. avguta 2020. godine kao navodne špijune i saradnike raznih službi lažno targetirao je bivše vojne i policijske funkcionere, sveštenike, civilne aktiviste, političare, novinare.

„Kad je riječ o službenicima, saopštio sam da se materijal koji je napravila tajna pratnja ANB-a koristio kao materijal portala Udar. Tada je na čelu tajne pratnje bio Srđan Pavićević, a na čelu drugog sektora Danilo Grozdanić“, rekao je Abazović.

Dodao je da je Grozdanić, koliko je njemu poznato, pred Specijalnim državnim tužilaštvom priznao da je bio involviran u taj proces:

Naglašavam da je naročito indikativno da se provjerom spoljnih i unutrašnjih kamera – video materijala ANB očito da je tadašnji ministar odbrane Predrag Bošković učestalo posjećivao ANB, i to baš u periodu rada navedenog portala. Prema mom sudu, ovo je indikativno jer nije uobičajeno ministar odbrane toliko učestalo posjećuje ANB i da ima potrebu da posjeti ANB, naročito kod činjenice da je izborni proces bio u toku“, izjavio je Abazović, lider GP URA.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare