Abazović: Da se pomogne tužiteljki oko slučaja Duška Jovanovića!

Predsjednik GP URA i poslanik Dritan Abazović pozvao je vrhovnog državnog tužioca Milorada Markovića da pomogne tužiteljki koja je preuzela predmet za koji je Crna Gora i te kako zainteresovana, a to je ubistvo Duška Jovanovića.

– Moj zahtjev je prema vama kao tužiocu, prema vama koji ste na čelu VDT-a i da pomognete aktuelnoj tužiteljki koja je počela da radi na tom predmetu. Da joj pružite svu neophodnu podršku. Da pošaljete, ako treba, još nekoga tužioca da bude uz nju, da kao podrška, naravno timski, pomogne da bi se taj slučaj riješio. Mi smo u ovom trenutku bliže neko ikada tome da riješimo – kazao je Abazović.

Kazao je da u Crnoj Gori postoje tri, četiri ili pet ljudi koji su entuzijasti i koji se ničega ne boje.

– Ne zbog pretjerane aktivnosti tužilaštva. Ja pohvaljujem tužiteljku koja je preuzela predmet, pohvaljujem njene napore, ona je saslušala i druga lica i zahtijevam od vas, kao poslanik koji smatra da je to najznačajniji slučaj koji stoji kao teg pravde Crne Gore, da pomognete sve što može da se uradi institucionalno da se do kraja završi istraga oko ubistva jovanovića – kazao je Abazović.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare