Uhapšen Podgoričanin, švercovao drogu!

Policija u Rožajama je na magistralnom putu Berane – Rožaje 7. februara zaustavila i kontrolisala vozilo marke VW Polo podgoričkih registarskih oznaka i vozača, Podgoričanina R.D. (33), te pronašla ruksak sa 11 pakovanja heroina, kao i smjesu za miješanje sa heroinom ukupne mase 6,5 kilograma.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se on uhapsi zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, te mu je nakon toga određeno i zadržavanje.

“Tužilac je naložio i da se sprovedu potrebna vještačenja oduzete materije. Službenici Regionalnog centra bezbjednosti Sjever su u koordinaciji sa Odsjekom za borbu protiv droga i krijumčarenja, protiv ovog lica podnijeli krivičnu prijavu.
Pripadnici RCB „Sjever“ i Sektora za borbu protiv kriminala će nastaviti rad i primjenu operativno-taktičkih i tehničkih mjera i radnji na ovom predmetu”, dodaju u policiji.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare