U Nikšiću osamnaestogodišnjak uhapšen zbog pokušaja ubistva!

Nikšićka policija uhapsila je V.V. (18) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.. On je, kako se sumnja, upotrebom noža, oštećenom D.K. nanio povredu u predjelu leđa, opasnu po život.

Iz Uprave policije su saopštili da su službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić identifikovali lica koja su, 10. marta, dva sata nakon ponoći, učestvovala u tuči u ulici Gojka Garčevića, nedaleko od jednog noćnog kluba, a kojom prilikom je D.K. zadobio teške tjelesne povrede.

„Nikšićka policija je postupajući po prijavi, u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzela niz mjera i radnji, te su tom prilikom prikupljena obavještenja od većeg broja građana,  izuzet je i pregledan veći broj video nadzor sa lica mjesta, a što je rezultiralo rasvjetljavanjem činjeničnog stanja predmetnog krivičnog djela. Policija je došla do sumnje da je prvo došlo do verbalnog, a potom do fizičkog konflikta između L.K., M.M., B.B. i V.V. sa jedne strane i D.K., B.B., V.K., M.P., A.Š i A.K. sa druge strane. Po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva V.V. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti sproveden nadležnom tužiocu, dok će se državni tužilac u odnosu na ostale učesnike ovog događaja naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela“, saopštila je Uprava policije.

foto:ilustracija/envato

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare