Pretučen general Vukajlo Čađenović!

General u penziji, Vukajlo Čađenović (75), napadnut je i pretučen u petak 10. maja oko 21 čas, na raskrsnici Ulica Save Maškovića i Vojvode Stepe na autobuskom stajalištu na Trošarini u Beogradu, saznaje Kurir.

Vukajlo Čađenović
Vukajlo Čađenovićfoto: Privatna Arhiva

Čađenović je zadobio ozbiljne povrede, a ubrzo je hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

– Povređenom generalu u penziji, navodno, jedn od napadača je poznat od ranije, a za drugu dvojicu, pomagača, ne zna ko su. Riječ je o muškarcima starosti oko 40 godina. Sva trojica su ga udarala pesnicama iz sve snage, sve dok nije pao na trotoar – kaže izvor upoznat sa slučajem za Kurir i dodaje da je Čađenović zadobio vidljive tjelesne povrede i povrede glave i lica.

Vukajlo Čađenović
Vukajlo Čađenovićfoto: Privatna Arhiva

Cio događaj odigrao se pred velikim brojem očevidaca, s obzirom na to da se incident dogodio na autobuskom stajalištu, gdje postoje i nadzorne kamere. Slučaj je odmah prijavljen i policiji.

General u penziji zbrinut je na VMA, a po povratku od lekara na ulazu u dvorište svoje kuće sačekala ga je još jedna neprijatnost!

Ogradni zid porodične kuće
Ogradni zid porodične kućefoto: Privatna Arhiva

Naime, na zidu ogrqade porodične kuće Čađenovića ispasana je zabrinjavajuća poruka, koju su oni shvatili kao prijetnju nakon stravičnog prebijanja.

Kako kaže naš izvor, sumnja se da i iza ovoga stoje isati napadači koji su surovo pretukla generala u penziji.

Istraga je u toku.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare