Пљевља: Ухапшена жена, тукла мужа и свекрву!

Полиција Пљевља ухапсила је женску особу М.Б. (40) због сумње да је починила кривично дјело насиље у породици.

– Полицијски службеници Регионалног центра безбједности “Запад”, Одјељења безбједности Пљевља лишили су слободе М.Б. (40) која се сумњичи за кривично дјело насиље у породици или у породичној заједници – наводе из Управе полиције.

Сумња се да је М.Б. док се налазила у породичној кући у Пљевљима, након краћег вербалног сукоба са супругом, а у присуству њиховог малољетног дјетета, физички напала супруга задајући му ударце у предјелу главе и тијела, наког чега му је нанијела повреде и угризом у предјелу руке.

– Осим тога М.Б. се након овог догађаја упутила у други дио породичне куће гдје се налазила њена свекрва коју је такође физички напала уз упућивање ријечи увредљиве садржине и ломљење стакла на улазним вратима куће. Оштећенима је указана љекарска помоћ у Медицинском центру Пљевља гдје су им констатоване лаке тјелесне повреде – додају из УП.

М.Б. је лишена слободе због сумње да је починила горе наведено кривично дјело.

– Осим тога, полицијски службеници Одјељења безбједности Пљевља су од почетка године до данас поднијели осам кривичних и 11 прекршајних пријава због насиља у породици или у породичној заједници, те је по основу кривичних дјела осам лица лишено слободе – наводе у саопштењу.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare