Nikšićanin uhapšen zbog uzgajanja marihuane!

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, Jedinice za borbu protiv droge, lišili su slobode lice osumnjičeno za neovlašćenu proizvodnju, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Naime, u oktobru 2023. godine u mjestu Vir u Nikšiću policijski službenici pronašli su zasad, odnosno plantažu marihuane – 110 stabljika.

Tom prilikom po nalogu postupajućeg tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici slobode su lišene dvije osobe zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Rad na ovom predmetu je nastavljen u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja, te su policijski službenici Jedinice za borbu protiv droge Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, preduzimajući niz kriminalističkih mjera i radnji, došli do sumnje da je u izvršenju ovog krivičnog djela učestvovao i D.Đ. (45).

Sa navedenim je upoznat postupajući tužilac po čijem je nalogu D.Đ. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

On je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem državnom tužiocu Višeg državnog tužilaštva u Podgorici na dalju nadležnost.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare