Збогом анђеле! Данка Илић пронађена мртва!

Сумња се да су две особе које је полиција привела аутомобилом усмртиле двогодишњу Данку Илић неколико минута након што је мајка приметила њен нестанак. Приведени су признали извршење дела, саопштио је председник Србије. Очекује се да ускоро полиција саопшти више детаља.

Председник Србије Александар Вучић је, на посебној седници Владе Србије, саопштио да је полиција ухапсила два лица осумњичена да су убила Данку Илић за којом се трагало више од 10 дана.

„Имамо лоше вести за дете из Бора, Данка Илић је убијена. Полиција је ухапсила два лица која су извршила убиство Данке и колико сам схватио признали су дело обојица“, рекао је Вучић.

Председник Вучић на седници Владе

Председник Вучић на седници Владе

Истакао је и да је не може да верује „какви монструми постоје“ и позвао МУП да што пре јавности дају што више информација.

„Још једном да изразим захвалност полицији – видите да дате што пре сва неопходна објашњења свим људима у Србији око мале Данке. Сви људи су ужасно бринули и то показује негде да нисмо изгубили душу да људи имају срце и снагу и да засузе, што показује да смо још негде људи“, рекао је Вучић.

Очекује се да током дана полиција саопшти више детаља.

Како сазнаје бањалучки АТВ, јутрос су ухапшене две особе због сумње да су аутомобилом усмртили девојчицу, а потом њено тело сакрили на место које се користи као дивља депонија уз Старобањски пут код Бора.

Како је потврђено за АТВ криминалистичка полиција из Бора ухапсила је раднике Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Бор С. Ј. (50) из села Лука и Д. Д. (50) из села Злот.

Истрага криминалистичке полиције ПУ Бор указује да се све одиграло 26. марта око 13:52 часова, односно свега седам минута након што је, према пријави мајке, девојчица нестала.

Ухапшенима је одређено полицијско задржавање до 48 сати.

Потрага за двогодишњом Данком Илић почела је 26. марта, а због њеног нестанка је први пут покренут систем за проналажење малолетника „Пронађи ме“.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Док се не покаже тијело, не вјерујем никоме.