Varvari ponizili tabloid Vijesti: Medijski nas satanizuju oni čiji su novinari osuđeni za pedofiliju!

Navijači podgoričke Budućnosti, poznatiji kao „Varvari“, odlučili su da se obrate saopštenjem javnosti povodom nemilih dešavanja koja potresaju crnogorsku javnost, kao i optužbi koje su plasirane na njihov račun.

Njihovo saopštenje prenosimo integralno:

„Za skoro četiri decenije koliko postoji naš navijački pokret, navikli smo na raznorazne medijske napade na nas, na svakakve optužbe i bljuvotine koje su dosezale do toga da Varvari kamenuju trudnice i penzionere, ipak, vrhunac je dostignut poslednjih dana kada opet od pojedinih medija bivamo optuženi, pazite sad, za lažne otmice i prijetnje smrću porodici trenera Budućnosti?!

Glupo je i pominjati da naša navijačka grupa nema veze sa tim, ali radi javnosti, radi istine, i radi ljudi sa naše tribine i iz kluba koji su lično targetirani imenom i prezimenom moramo saopštiti da se kao grupa ograđujemo od tog čina i bilo kakve povezanosti sa istim, a koji je, po istrazi policije, bila gruba i neslana šala dvije maloljetne djevojčice, drugarica trenerove ćerke.

Groteskno je to što medijski linč prema nama skoro uvijek dolazi od strane jedne iste medijske kuće, čiji su novinari u više navrata optuživani za pedofiliju, a neki i pravosnažno osuđeni. Mi, za razliku od njih, djecu volimo na drugi, normalan način, i vodimo ih na stadion i učimo sportskom duhu.“

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare