Uprava manastira Podmaine demantuje lažne navode nekih medija!

Nakon što je juče oko 12.30 časova policiji u Budvi prijavljeno da je u manastiru Podmaine došlo do upotrebe noža, te da je tom prilikom jedna osoba zadobila povrede u predjelu vrata, oglasili su se iz uprave ovog manastira.

“U našem manastiru su u svojojstvu gostiju već par dana boravila dva lica između kojih se desio ovaj nemili događaj. Dakle nemaju status iskušenika niti su članovi manastirskog bratstva kako su to prenijeli pojedini mediji”, naveli su iz Uprave manastira Podmaine u reagovanju dostavljenom medijima.

U saopštenju se dodaje i da je Uprava manastira odmah nakon ovog iznenadnog i nemilog događaja, kojem nije prethodila nikakva svađa ili nešto slično, obavijestila nadležne u policiji i pozvala hitnu pomoć, koji su, kažu, odmah došli na lice mjesta i profesionalno obavili svoj posao, te povrijeđenom licu ukazali pomoć.

“Manastirsko bratstvo žali zbog ovog incidenta kojim je narušen manastirski mir i zloupotrijebljeno gostoprimstvo, i moli se za brz oporavak povrijeđenog”, zaključuje se u saopštenju Uprave manastira Podmaine.

Podsjećamo, jedno lice, koje je u svojstvu gosta boravilo u manastiru, a riječ je o M.P. (28), uhapšeno je zbog sumnje da je u manastiru Podmaine u Budvi nožem, u predjelu vrata, ranio jednu osobu.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare