U Kolašinu ni WC nije besplatan!

Kolašin polako, ali sigurno postaje mjesto koje se ne može posjetiti bez dobre finansijske poleđine.

Javnost je odnedavno upoznata za cijenama restorana na privatnom skijalištu DPS-ovog preduzetnika.

Danas je još jedan ugostiteljski objekat na području Kolašina potvrdio da je u toj opštini još jedino moguće besplatno udisati vazduh.

Naime, konoba „Amanet“ u Mateševu ubira prihode čak i od gostiju koji imaju fiziološku potrebu za korišćenjem toaleta, što se može vidjeti na fiskalnom računu ispod.

Na fiskalnom računu koji je izdat danas vidi se da je za korišćenje toaleta potrebno izdvojiti evro i da se na tu uslugu obračunava porez od sedam odsto.

Nije dovoljno to što gost u tom objektu plaća hranu i piće, već posebno mora da izdvoji i novac za izvršenje fiziološke potrebe u toaletu konobe, što je barem dosada bilo besplatno u svim ugostiteljskim objektima.

Dakle jednoj četvoročlanoj porodici bi u ovoj konobi bilo potrebno minimum četiri za vršenje nužde, pod preduslovom da svi njeni članovi nemaju problema sa bešikom i metabolizmom što iziskuje češći odlazak u toalet.

Alternativa bi bila pronalaženje nekog žbunja ili drveta u blizini gdje je još uvijek zagarantovano besplatno vršenje nužde.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare