To su patriJote, okačili zastave kao zavjese domoljupci!

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja pretresli su kuće uhapšenog bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića u Bijelom Polju i Podgorici.

Juče je pretresena kuća u Bijelom Polju, a danas u Podgorici.

Ono što je intresantno jeste da je objema kućama okačena crnogorska državna zastava.

Pretres u Bijelom Polju

Koliko je poznato zastave se ističu na javnim objektima i državnim institucijama, a izuzetak su donekle svadbe među mladencima koji baštine novokomponovanu dukljansko – montenegrinsku ideologiju. S obzirom da se radi o kućama koje su Lazovićevo privatno vlasništvo i da juče nije nije bilo veselja (bez obzira što je bila nedelja) u porodici čije se dvije muške glave nalaze u zatvoru zbog optužbi za kriminalne aktivnosti, nazire se pozadina kićenja porodočnih domova.

Lazovićeva kuća u podgoričkom naselju

Naime, Lazović domobranskim performansima šalje jasnu poruku da je on crnogorski patriota koji se hapsi i progoni isključivo zbog nemjerljive ljubavi prema Crnoj Gori, a ne zbog dokaza koje je protiv njega u dužem vremenskom intervalu prikupljalo SDT.

A ti dokazi na osnovu kojih je uhapšen Lazović senior uhapšen samo će otkriti pravu pozadinu njegove ogromne ljubavi prema državi koja se mjeri milionima evra. Usred višedecenijskog bahaćenja na račun države i njenih građana, Lazoviću nije do mozga doprla činjenica da će njegovo hapšenje i kasnije eventualno osuđivanje više pomoći Crnoj Gori nego njegovo isprazno crnogorčenje na slobodi i službovanje u korist DPS-a i Mila Đukanovića.

Međutim, krajnje je iluzorno očekivati od osobe koja je u kriminalni ambis gurnula rođenog sina da ima obzira za opštu korist države i cjelokupnog društva.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare