Težak incident u Banjanima! Nikšićanin pretučen na Vaskrs u rodnom selu!

Radenko Koprivica nedavno je, prema tvrdnama njegove supruge Jelene, surovo pretučen od strane tri lica nedaleko od rodne kuće u banjskom zaseoku Kapavice, javlja portal RTNK.

Jelena Koprivica je u saopštenju dostavljenom medijima navela da je Radenko zadobio teške tjelesne povrede,  polomljen mu je nos i vilica i da je operisan u Kliničkom centru Crne Gore.

Portal RTNK od policije je zatražio informacije o pomenutom incidentu.

Ona ističe da se incident dogodio na Vaskrs kada je suprugom i maloljetnim sinom bili u posjeti jednoj porodici čija je kuća nedaleko od Kapavica.

“Supruga Radenka, u iznenadnom, ničim izazvanom, košmaru, otac i  dva sina(imena poznata redakciji), bacili su  na krševiti, kameniti pod i  počeli da ga tuku  šakama, nogama i sa čim su stigli. Naš trogodišnji  sin Luka i ja, smo sve to posmatrali bespomoćno. Zgrabila sam dijete , uplašena da će i njemu da naude, podigla, stisnula uz sebe i otrčala, do našeg  automobile. Odjednom sam čula  prasak,  osjetila ogroman strah i pomislila da su mi ubili supruga”, ističe Koprivica u saopštenju i dalje pojašnjava:

“Tokom bežanja  ispao mi je telefon, nakon par kilometara  besciljne vožnje, stigli smo do table na kojoj je pisalo “Jelovica”. Sakrili smo se u obližnji žbun, smirivajući sina koji je plakao, ali su strah i bespomoćnost učinili  da, potpuno dezorjentisana, nastavim vožnju, kasnije sam saznala, prema mjestu Crni kuk. Zaustavila sam jedno vozilo i  sa telefona  nepoznatih ljudi, pozvala supruga Radenka, koji nije  odgovarao na pozive, jer je, kako sam kasnije saznala, izgubio  telefon tokom bijega od nasilnika”, navodi Koprivica.

Ističe da je pozvala Ii jednog člana porodice kod koje su bili u gostima da pita da li je njen suprug živ ali da nije dobila odgovor. Nastavila je vožnju i ponovo, od dva čovjeka koje je kako kaže takođe srela na putu pozajmila telefon da bi ponvo pozvala supruga, ali kako joj se i dalje nije javljao odlučila je da se vrati nazad, u suprugovu rodnu kuću u nadi, kako navodi, da će ga tamo zateći živa.

Na putu do tamo od stresa ali I straha kaže da zamalo sa vozilom nije slejela u provaliju.Suprga je zatekla nekoliko kilometzara od njegove rodne kuće. U jednoj obližnoj kući pružena mu je pomoć, a potom je dovezen u nikšićku bolnicu.

“Nakon tjeskobne vožnje do Nikšića,  u bolničkoj  hitnoj službi i ugretnom bloku, suprugu je  odradjeno  snimanje i ljekari su konstatovali teške tjelesne povrede, da  mu je  polomljena vilica i nos, i  da je nepohodna  hitna operacija  u KCCG . Gledajući ga , u krvi i modricama,  Luka  je sve vrijeme  bio uznemiren i uplakan. Tom prilikom više službenih lica  Nikšićkog MUP-a razgovaralo je sa Radenkom”, navodi u saopštenju Jelena Koprivica.

Kako naglašava njihov malolejtni sin još uvijek je pod stresom i u strahu.

“Promijenio se, već par dana odbija hranu, povraća, plače a duže vreme nije mokrio. Odjednom se ućuti, umiri, zatim plačući  pita gdje mu je  tata. Primjećijem i agresiju kod njega, bili smo kod pedagoga i psihologa , nadam se najboljem.  I ja  se ne osjećam dobro”, navodi između ostalog Koprivica u saopštenju.

foto:privatna arhiva

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare