Sramota! Ljubo Filipović napao Sašu Kustudića uglednog budvanina!

Директор будванског предузећа „Погребне услуге” Саша Кустудић рекао је да је данас нападнут у том граду грађанског активисте Љубе Филиповића. Кустудић је Адриа Телевизији казао да је овим поводом поднио пријаву будванској полицији. Са друге стране, Филиповић тврди да је Кустудић напао њега, истичући да је „ничим изазван на улици локалног функционера ДФ-а Саше Кустудића”.

БудваБудва (Фото: ртцг.ме, архива)

Кустудић истиче да га је Филиповић напао у насељу Розино и одмах почео да снима телефоном, те да му није јасно због чега је нападнут с обзиром да се не познаје лично. Кустудић је рекао да је био непријатно изненађен понашање Филиповића, који је конфликт покушао да пребаци на политички терен.

„Данас сам излазећи из свог стана, ишао пјешачком стазом којим идем сваки дан, пролазећи поред Западне банке, из супротног правца је наишао човек, у првом наврату нисам видео о коме се ради, ударио ме је лактом у предјелу стомака и груди. сам се онако окренуо, видио сам да се ради о суграђанину Љубу Филиповићу са којим немам никаквих додирних тачака, не познајемо се и што се каже ‘нисам са њим ни пиће попио’ Упитао сам га о чему се ради и зашто ме удара, на шта је он извадио телефон почео да ме снима и причао неке лудости типа ‘Ви мислите да сте власт и да можете да радите шта хоћете”, казао је Кустудић.

Директор буванског предузећа је истакао да је љубазно упитао Филиповића због чега га је ударио, али да одговор није добио. Због свега тога, одлучио је да случај пријави полицију од које је затражио да изузме снимак са оближњих камера.

„Он је ту наставио неку своју причу, а онда угасио телефон. Након гашења телефона је наставио да ми пријети. Ја сам рекао, нема проблема ту сам спреман сам за све. Наравно пошто сам оштећен сам отишао одмах у зграду полиције дао изјаву и тражио да се са камера изузме снимак да се види да сам нападнут, пошто сам већ обавијештен да он све то инструише као и све до сад“, предочио је Кустудић. 

Сматра да је он само једна у низу особа, које је Филиповић оптужио да га нападају и позивају надлежне да га заштите.

С друге стране, Филиповић тврди да је Кустудић напао њега.

„Данас ме није ничим изазван на улици напао локални функционер ДФ-а Саша Кустудић, директор неколико предузећа и проруских активиста. Кустудић ми је током мимоилажења на улици припријетио рекавши „мртав си” „знаш кад ћеш ући у Србију никад” и још некаквим будалаштинама. Изгледа да су побједе Ђоковића за неке попут пуног мјесеца. Некам друго објашњење”, написао је на Фејсбуку.

Он је рекао да је извадио телефон да га сними са намјером да га натјерам да престане, након чега је промијенио причу тврдећи да га је ударио.

“Рекао сам му да ћу га пријавити у полицију иако нисам имао намјеру да то урадим, свјестан да би се прича и ова завршила као и свако до сада, без резултата, ако не и на моју штету. Ипак, како сам обавијештен да је у страху да ћу га пријавити сам потрчао и пријавио мене, мораћу да поднесем пријаву против њега. Подсјећам, ово је само један у низу напада функционера и активиста партије на власти у посљедње четири године”, написао је Филиповић.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare