Prestaju svađe u Budvi? Mikijelj pozvao na jedinstvo svih koji su protiv DPS-a

Mladen Mikijelj, nosilac liste „Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad“, poručio je da koalicija, koju predvodi, poziva na ujedinjenje svih naših građana, ujedinjenje oko istinskih vrijednosti i bolje budućnosti. Zbog toga, kako dodaje, su se i okupili da zajedno sa svim građanima omoguće da Budva bude otvoren grad, da obezbijede prosperitet, stabilnost i normalan život.

„Sad je momenat da naš grad krene naprijed, da se pruzi snažna podrška našoj koaliciji i da se svi okrenemo budućnosti. Budva je proteklih godina i decenija različito glasala, građani su se različito opredjeljivali, i mi imamo danas poštovanje za svakoga kako se god ranije izjašnjavao. Od mene niko neće čuti uvredu prema bilo kome, svi smo na istom zadatku i svi moramo dati doprinos u izgradnji bolje budućnosti pomorene Budve. I zato pozivam sve da podrže našu listu, a posebno ohrabrujem one koji su ranije povjerenje dali onima koji to nijesu zasluživali da podrže našu listu koja ima najozbiljnije planove za Budvu koju volimo.“ – kazao je Mikijelj.

Istakao je i da sigurno nakon 26. maja razni tajkuni Mila Đukanovića, predvođeni Bemksom i sličnim kompanijama, neće moći da dobijaju kao do sada poslove u Budvi.

„Neće više biti protekcionizma i nezakonitosti, a oni koji su na taj način donosili odluke moraju položiti racune građanima ovog grada. Ima dovoljno vrijednih ljudi i preduzetnika u Budvi i Boki, koji mogu da kvalitetno rade sve te poslove i doprinesu izgradnji i prosperitetu našeg grada, a da se ne dovode tajkuni Mila Đukanovića koji ostvaruju ekstra dobit na štetu naše Opštine. Sigurno je i da sin Mila Đukanovića neće više dobiti ni jedan privilegovan posao, jer je jasno na koji način je to do sada rađeno, potpuno mimo zakona.“- poručio je Mikijelj.

Dodaje da znaju koliki je to stručnjak i biznismen i svaka njegova aktivnost je povezana sa protekcionizmom i oslanjanjem na rođačko-partijske veze, a ne na njegove sposobnosti i vještine.

„Dakle, tajkunima treba oduzeti nezaslužene privilegije, kao što smo im oduzeli gazdovanje trajektom, i vratili ga državi i građanima. I posebno sam ponosan sa poslovanjem trajekta, i sa činjenicom da taj novac umjesto u tajkunske džepove ide na korist naših građana. I da smo za godinu dana ostvarili ogromnu dobit – vratili sve sto smo uložili i zaposlili veliki broj ljudi.

Zato još jednom pozivam sve da se okupimo oko budućnosti. Završila su se vremena omraza i prebrojavanja krvnih zrnaca. Mi radimo za budućnost, i pozivamo da tim putem idu i oni koji su se sada odlučili na podjele, širenje neistina i podvala. I za njih ima vremena da se poprave i postanu ne samo na riječima nego i na djelu pravi Budvani.“ – zaključio je Mladen Mikijelj.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare