Predrag Petrović: Podlovćenska Crna Gora pobijediće DPS!

Podlovćenska Crna Gora, čiji je stožer bilo Cetinje, uspjela da zadrži trajnu slobodu za vrijeme Osmanlija pa uspjeće i da se odbrani od DPS-a i satelita.

Trideset godina je DPS uništavao Cetinje da bi od gubitka vlasti pokušao na sve načine da ga do kraja uruši i da pokuša da uvuče građane Cetinja u blato, a u kojem se oni sada nalaze.

Pokušali su to da urade kada je bilo ustoličenje Mitropolita Joanikija, pokušali su opet juče kada je dolazio predsjednik parlamenta Andrija Mandić.

DPS pokušava da iskoristi svaki dolazak neke znamenite ličnosti na Cetinje da napravi incident, ne bi li se nekako vratili na vlast, koju su trideset godina držali uz pomoć kriminalnih struktura iz svojih redova.

Neke od vođa pobune sa Belvedera i iz Gradske kafane su već u zatvoru, kao što je Veselin Veljović, Milo Đukanović pošto je postao bivši predsjednik više se ne pojavljuje kao podstrekač protesta, a islednik sa dubrovačkog ratišta i bivši GST Milivoje Katnić, poslije prikrivanja SKY prepiski i iskaza Paja Velimirovića, sa gas maskom, suvenirom sa Belvederskih protesta, očekuje svaki dan da pravda zakuca i na njegova vrata.

Juče je DPS na Cetinju sakupio stotinjak ljudi, većinu su doveli sa strane, a samo par desetina Cetinjana je došlo na protest protiv predsjednika parlamenta Andrije Mandića.

Kada su doživjeli fijasko na protestu, u plenarnoj sali su ,,zapjenušali” poslanici DPS-a na čelu sa Oskarom Huterom i pokušali da izazovu incident i prekinu sjednicu, unaprijed pripremljen scenario.

Polomili su zube još jednom DPS i sateliti na Andriji Mandiću, koji je postao ne samo njihova noćna mora, već su dobili i traume koje ozbiljno narušavaju njihovo zdravlje.

DPS sa satelitima će pokušati i u ponedeljak da smijeni predsjednika parlamenta Andriju Mandića i doživjeće još jedan poraz u nizu, jer pravda uvijek pobjeđuje nepravdu, a pomirenje dominira nad podjelama i svađama.

Odgovor na pitanje zašto DPS mrzi SPC i Mitropolita Joanikija i Srbe i njihovog političkog lidera Andriju Mandića leži u činjenici da su oni stub i oslonac tradicionalne Crne Gore, bez koje bi Crna Gora bila samo ,,Montenegro”, bez prošlosti i bez budućnosti.

Zato događaji od petog septembra 2022. godine, kao i jučerašnja dešavanja su pokazala da DPS sa satelitima nije uspio da pridobije i pokori Cetinje i sruši vrijednosti njegoševske i petrovićevske Crne Gore.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

To nijesu borci s Belvedera već fukara sa Kruševa ždrijela! Sa ostalim sam saglasan.