Novinar Monitora bi mučio Mandića i šutirao Dajkovića! (AUDIO)

Da novinari ponekad nisu objektivni i nepristrasni pokazala je i jučerašnja situacija u kojoj se u glavnoj ulozi našao novinar “Monitora”, Zoran Radulović.

Naime, gospodin Radulović je u reklamnoj pauzi svog gostovanja, očigledno ne znajući da mikrofon nije ugašen, na televiziji “E” otvorio dušu i, govoreći o političaru Vladislavu Dajkoviću, kazao “tako bih ga išutirao”, dok bi predsjednika Skupštine Crne Gore Andriju Mandića “mučio” inicijativama za njegovu smjenu uz opasku da bi se tako “iskakao” po njemu.

2 komentara
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Novinar je koliko i Đekna što je pilot. Tušta i tma je ovakvih kao on koji sami sebe predstavljaju ekspertima, mesijima, nezamjenjivima, tituliraju se od novinara do akademika. A zdušili neke škole preko veza i vezica. Naravno, pun je mržnje prema srbima, i tako je zaposlen u Monitoru, proustaške novine. I ne čudi što bi sve što je srpsko klao, ubijao, gazio, protjerivao. Nije Radulović jedini, takvih je, kojima je antisrpski i proustaški lobi napunio korito, mnogo i mnogo, pa rokću i rokću da bi opravdali puno korito.

Čudne li junačine sko se Bog vjeruje! Pi !