Млади за Космет Подгорица! Видовданска акција!

ВИДОВДАНСКА АКЦИЈА

Драга браћо и сестре,

Након кратке паузе од Васкршње акције, настављамо даље са редовним мјесечним активностима. На половини текуће године покрећемо Видовданску акцију за коју ће бити усмјерена сва средства прикупљена током јуна до празника Видовдана. Као циљ је постављен износ од 5000€.

Опет се враћамо у Велику Хочу, село које је надалеко познато по својим виноградима. Овога пута је братија манастира Високи Дечани @manastirdecani покренула акцију за своју виницу која се налази у овом селу и гдје се, између осталог, производи чувено вино које већина поклоника купи у манастиру као сувенир и поклон за своје најближе. Радо смо се одазвали и узели учешћа у овом великом пројекту куповине виноградарског трактора.

Такође, у склопу ове акције ћемо помоћи и Народне кухиње епархије Рашко-призренске ,,Мајка девет Југовића“, које функционишу при манастиру Грачаница. Свакодневно помажу нашу најугроженију браћу и сестре и обезбјеђују велики број оброка најпотребитијима. Неопходна им је расхладна витрина за свакодневне потребе у Врбовцу, селу гдје Народне кухиње активно дјелују и имају велики број корисника, па ће дио средстава бити намијењен за куповину исте.

Позивамо све да, у складу са својим могућностима, узму учешћа у Видовданској акцији, па да заједничким снагама стигнемо до зацртаног циља до дана када се молитвено сјећамо Косовске битке.

НЕМА ПРЕДАЈЕ!

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Imate li vi “ mladi iz Podgorice “ pametnija posla.
Mladi i stari iz Beograda zasrali na KIM, a vi bi da budete veci katolici od pape!?
Previse ste mladi I neupuceni kakva SE, zajednicka, IGRA I igranka vodila na KIM izmedju siptara I Srba.
Oni stariji iz Podgorice koji znaju cute I nista ne govore.Jedni da ne bi bili na meti kvazi Srba, a drugo zato Sto NE zele da ucestvuje U tim „preformansima“
Zivim Sam svedok iz prve ruke svega, I sato cu vam samo jedno reci ,srbi sa KIM-e I SRBI iz Beograda NISU nemi svedoci dogadjaja na KIM, niti su nevine ZRTVE.
Naravno svaka cast vecini stradalih I postenih Srba na KIM, Ali ti postenih nista NISU mogli da uticu , U prljavoj raboti onih o kojima Sam govorio.Zato manite SE corava posla, imate svoju drzavu, i vidite brigu o NJOJ, da ne pocne neko drugi da to radi.
Tomo Zekic, Andrijevica

Posljednji uredio 8 dani prije od Tomislav Zekic