Karleuša odgovorila vlasniku Elmag radija: Orhane tebi đed nije bio Srbin…

Estradna pjevačica Jelena Karleuša se jutros ponovo oglasila i ironično se izvinila zbog izjava da je, između ostalog, “svakom Crnogorcu djed Srbin i da su Srbi i Crnogorci braća”.

– Povodom mojih, kako kažu “teških i uvredljivih riječi” koje su okarakterisane kao govor mržnje prema Crnogorcima ja se duboko izvinjavam. Izvinjavam se svakome koga je duboko uvrijedilo to što sam Crnogorce nazvala braćom. Posle svih prijetnji juče shvatila sam da vas je to pogodilo i da sam pogriješila. Evo, kako mogu da ispravim nismo braća – navela je ona.

Povodom njenih riječi da je svakom Crnogorcu djed Srbin, a koje su dovele do masovne histerije i, kako kaže, napada na nju, Karleuša se, dodaje, duboko izvinja.

– Došlo je do nesporazuma. Poznajem puno Crnogoraca i oni koji su mi rekli tu pogrešnu informaciju da su im djedovi Srbi. Očigledno mi nijesu rekli istinu i ja se duboko izvinjavam. Djed vam nije Srbin. Povodom moje izjave da Crna Gora glasa protiv Srbije, duboko se izvinjavam, ne glasa. Povodom mojih riječi da je Njegoš bio Srbin, jer sam to pročitala kao njegovu izjavu u Gorskom vijencu, takođe se duboko izvinjavam. Nijesam dobro vidjela – dodaje.

Povodom riječi da desetine hiljada Crnogoraca nesmetano radi i živi u Srbiji, takođe se, kako dodaje, izvinjava.

– Nijesam dobro vidjela, ne žive. Povodom najave da će me, ako dođem u Crnu Goru, napasti militantna organizacija ljudi koji sebe nazivaju komete (ako se ne varam), ja se i njima duboko izvinjavam. Drage komete, imam 63 kilograma i nijesam imala namjeru da ugrozim suverenitet i integitet Crne Gore. Slobodno dođite na moj nastup da vidite da nijesam naoružana i profesionalno radim svoj posao. Nema razloga za strah i odbranu Crne Gore. Povodom izjave vlasnika Elmaga (izvjesnog Orhana) da neće puštati moje pjesme, i njmu se izvinjavam. Nije mu djed bio Srbin, ali pradeda jeste – zaključuje ona.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare