Kakav koncert Riblje Čorbe u Nikšiću! Boro majstore! (FOTO,VIDEO)

Frontmen grupe Bora Đorđević kazao je da su u Crnoj Gori uvijek lijepo dočekani i da se publika uželjela „Riblje čorbe“. Istakao je da je druženje sa crnogorskom publikom uvijek dobro, a večeras posebno.

„Divno je nastupati u  Nikšiću. Nadam se da će nas čuti i moj stari drug Mile Šobić“, kazao je Đorđević.

On je izrazio nadu i da će  Nikšić biti evropska prestonica kulture.

Direktor Turističke organizacije  Nikšić Mitar Barać rekao je da su se konačno stekli uslovi da se jednim ovakvim koncertom otvori ljetnja sezona u našem gradu.

„Posebno je zadovoljstvo što se radi o kultnom bendu kao što je „Riblja čorba“. „Free cats“ prije njih kao predgrupa, jedan mladi sastav sa izuzetno interesantnim repertoarom“, naglasio je Barać.

Naveo je da će od danas u  Nikšiću krenuti veliki broj događaja – festivala, koncerata, dosta poznatih izvođača.

„Imaćemo „Zoster“ na Carevom mostu, Dejana Cukića i Borisa Režaka na Tunjevu, Kikija Lesendrića u avgustu na festivalu „Korzo“, Lake fest, Bedem fest, biće i sportskih i zabavnih događaja, ali sve najavljujemo večeras koncertom „Riblje Čorbe““, kazao je Barać.

 Nikšić, prema njegovim riječima, zadržava tradiciju grada rokenrola.

„Trudimo se to u kontinuitetu da održimo. Nije zgoreg ponekad napraviti neke promjene, biće i nekih novih festivalskih i koncertnih sadržaja. Mislim da će ovog ljeta biti za svakoga ponešto“, dodao je Barać.

 Nikšić se, kako je rekao, u poslednjoj deceniji mapirao kao festivalski grad i ljudi su to prepoznali.

„Sada je na nama da to podignemo na jedan veći nivo i čini mi se da smo ove godine uspjeli“, kazao je Barać.

Predgrupa „Ribljoj čorbi“ bio je mladi bend iz Beograda „Free cats“, koji je sjajnim zvukom, obradama svjetskih evergreen hitova zagrijao posjetioce.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare