Grandovci sprovedeni u Viši sud!

Više osumnjičenih koji su uhapšeni prije nekoliko dana u akciji SDT-a i SPO-a sprovedeni su oko 11 sati kod istražnog sudije podgoričkog Višeg suda koji treba da odluči o eventualnom određivanju pritvora.

Nekoliko osumnjičenih iz jednog od dva predmeta SDT-a, sinoć su saslušani u Višem sudu, međutim, odluka u odnosu na njih, još nije poznata.

Specijalni tužilac Miroslav Turković odredio je juče zadržavanje do 72 sata za osmoricu uhapšenih koji se sumnjiče za za više krivičnih djela uključujući šverc cigareta, dok je tužilac Siniša Milić donio isto rješenje za još tri osobe, saopštio je ta RTCG portparol SDT-a Vukas Radonjić.

Kako je pojasnio Radonjić riječ je o dva predmeta iz nadležnosti SDT-a a u okviru kojih je za dva dana uhapšeno 11 osoba.

Nakon višemjesečnog djelovanja Specijalnog državnog tužilaštva, Specijalnog policijskog odjeljenja i Europola, prije tri dana je sprovedena akcija hapšenja 11 osoba.

Televizija Crne Gore objavila je da su pored podgoričkog biznismena Aleksandra Mijajlovića uhapšeni i Dejan Jokić, Golub Vojinović, Radoje Rabrenović, Dragan Backović i Mirko Mijušković.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare