ДАЛИБОР САКРИО ДАНКИНО ТИЈЕЛО ИСТО ВЕЧЕ КАДА ЈЕ УХАПШЕН ЊЕГОВ БРАТ? Детаљи стравичног убиства дЈевојчице (2) у Бањском Пољу крај Бора леде крв у жилама!

Сумња се да је исту ноћ када су Дејану Драгијевићу (50) стављене лисице на руке његов брат у паници и без Дејановог знања пребацио Данку на трећу непознату локацију, наводи извор Ало!

Агонија која траје! Шеснаест дана прошло је од како је објављена стравична вест да је мала Данка Илић (2) из ​​Боре убијена, а од тада се трага за њеним телом! Када је ухапшен главносумњичени за убиство Дејан Драгијевић (50), његов брат Далибор, наводно се исте вечери побринуо за тело и пребацио га на нову локацију ван Злота, наводи извор близак Ало!.

Данка је нестала у уторак, 26. марта, око 13 сати, када се мајка, како је рекла, на тренутак окренула и одвојила од ћерке да би њеном брату дала воду. Девојчица је у том моменту мистериозно нестала, а од тада су готово сви били на ногама. Полиција, Жандармерија, припадници ГСС, ватрогасци, као и мештани и бројни добровољци претраживали су терен тражећи девојчицу. Хеликоптери су прелетали читаву област, ау току ноћи су коришћене и термовизијске камере.

Нажалост, 4. априла Србија је шокирала информацију да је мала Данка брутално убијена.

Како смо раније писали, ухапшени су радници Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Срђан Јанковић из села Лука крај Бора, као и Дејан Драгијевић (50) из села Злот. Они се сумњиче да су дете ударили колима, затим је ставили у возило и докрајчили је дављењем. После тога су дете бацили на депонију, сумња се да су затим леш пребацили на другу локацију.

По налогу тужилаштва: Вештачи се аутомобил убица
У склопу потраге за телом Данке вештачиће се и аутомобил у којем су се налазили осумњичени.

– Више јавно тужилаштво у Зајечару издао је налог да се вештаче трагови пронађени у аутомобилу ЈКП „Водовод“ Бор који су возили осум. СЈ и ДД, као и да се вештаче трагови на предметима који су се налазили у возилу – рекли су из ВЈТ у Зајечару.

Такође, ухапшени су и Драгијевићеви отац Раде и његов брат Далибор, који је убрзо преминуо од последица срчаног удара. Како је Ало! раније писао, сумња се да је тело несрећне Данке, нажалост, преношено више пута на различите локације, а чак се наводи да је тело склоњено ван Боре, међутим, не постоје званичне информације поводом тих сумњи.

– За телом се трага већ 16 дана! Сумња се да су осумњичени тело бацили на депонију, а да су затим девојчицу пребацили на другу непознату локацију. Мисли се да је ту ноћ када је ухапшен Дејан Драгијевић, његов брат у паници без знања брата пребацио тело на неку трећу локацију! Ову сумњу је подгрејало и понашање осумњичених и бројне нелогичности у њиховим исказима поводом локација где се налази тело. Проверава се да ли је Дејан уопште знао да је тело пребачено на трећу локацију, а да је то на себе преузео његов брат Далибор, који је преминуо после неколико дана у притвору од срчаног удара – наводи извор близак истраживања.

Јанковић отказао пуномоћје адвокату
Како смо писали, Срђан Јанковић који се сумња да је аутомобилом ударио девојчицу, а затим је заједно са Дејаном бацио на депонију, отказао је пуномоћје свом адвокату.

– Срђан Јанковић је у среду нарочиту отказао свом адвокату пуномоћје, вероватно незадовољан његовим саветима и начином на који га брани. То је тражио усред саслушања – каже извор за Ало!

Једна од познаница породице Драгијевић из Злота навела је да је Далибора, за разлику од Дејана, одликовало лукавство одувек, али и изнела стратичне сумње:

– Брат Далибор је био толико мудар да тело не би донео у Злот! Да је то урадио Дејан, сигурно би оставио неки траг иза себе. Они су осветници, све раде заједно, а сигурно и Светлана и Раде знају нешто о томе, а неће да кажу – казала је она.

Подсетимо, иста познаница је раније испричала за Ало! да је Дејан Драгијевић, након што је, како се сумња задавио дете, отишао код пријатеља на роштиљ. Према њеним речима, њему и његовом брату придружили су се и родитељи.

– То вече прво је код тог пријатеља из Злота дошао Дејан Драгијевић, био је ту с братом Далибором. Они су роштиљали, певали, веселили се као да се ништа не дешава. Нико сада не може да поверује да се тако радује човек који је задао дете. Као да се ништа није десило. Дођоше после и Светлана и Раде, они су ту били до 10 увече, а онда су отишли ​​кући. Док девојчицу траже, они славе, то је нешто што после свега нико не може да замисли, а десило се. Какви су то монструми – казала је мештанка Злота.

До закључења овог броја трагало се за телом детета.

Оца убице више неће доводити у тужилаштво
Дејанова и Далиборова мајка Светлана Драгијевић саслушана је у средини у својству сведока у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару. Како смо раније писали, Светлана је искористила своје законско право да не сведочи, с обзиром на то да јој осумњичени Дејан син и Радосав супруг. Свој исказ је дао и Радослав, а како сазнајемо, он више неће бити довођен у тужилаштво.

– Бранио се ћутањем, па уколико буде хтео ипак да исказ, тек тада ће бити опет доведен – казао је извор.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare