Ћеранић: Они су хушкачи!

Адолф Хитлер је написао „Мејн Кемпф“, па му у биографији не стоји да је писац.

Химлер, Гебелс и остали покретачи Хитлерове пропаганде су писали новинске чланке, па им у биографијама не стоји да су новинари.

Три удружене армије, остављајући за собом пустош спржене земље препуне цивилне крви, извели су од 1943. до 1945. највећи ратни поход у повести, који је за циљ имао само једну ствар: Спалити тековине Националсоцијалистичке партије Немачке.

Андреј Николаидис, боксер Поповић, данас већ покојни Миленко Поповић и Рајко Церовић нису професори, писци, новинари… – они су хушкачи, и то пропагандисти реанимиране фашистичке идеје из Другог светског рата.

Њихове идеје нимало не одударају од идеја локалних агената Тројног пакта.

Узмите пропаганду усмерену против Срба пред и на почетку Другог светског рата, и затећи ћете је парафразирану у јавним наступима поменутих, и још многих других на које је та четворка павијана утицала.

То што није постојала политичка – дакле, да подвучем: политичка – контраофанзива, у којој би власници фекалних медија Аналитика, ЦДМ, Актуелно, Антена М и сличних били похапшени и изведени пред народни трибунал пред којим би им био забрањен јавни ангажман – то је, пак, ствар слабости оних који су 2020. стали пред поворку антифашиста. Али то и даље не мења чињеницу да би сваки од наведених портала требало погасити, а редакције и осниваче – после темељног претреса имовине – лустрирати.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Potpuno sam saglasan! Dobra analiza. Nažalost u Crnoj Gori je kriminalna vlast povampirila i prigrlila ideje Sekule Drljevića i Savića Markovića Štedimlije,nekada velikih Srba a potom iskompleksiranih izdajnika svoga roda! Ustašstvo se srećom ne može primiti na ove naše krše ma koliko njihovi novi slugerani pokušavali! Ali se ti pokudšaji ne smiju tolerisati jer se taj otrov prima kod pojedinih neprosvećenih labilnih osoba i posledice mogu biti tragične!