АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ ПОСВЕЋЕНА РАНО УПОКОЈЕНОМ ПРОТОЂАКОНУ ВЛАДИМИРУ – ВЛАДУ ЈАРАМАЗУ (видео)

У никшићком Дому здравља у току је велика акција добровољног даривања крви у организацији Православног братства Светог Свештеномученика Риста Косијеревског


Никшић – Јутрос је Одјељењу за трансфузију крви, никшићког Дома здравља, почела велика акција даривања крви у организацији Православног братства Светиг Свештеномученика Риста Косијеревског. Како каже павле Марковић, предсједник Православног братства, ово је њихова друга акција добровољног даривања крви.
„Данас са нама учествује неколико удружења из Билеће, Гацка,Требиња, као и грађани Никшића, Подгорице и других мјеста“ – истакао је Марковић.
Чланица Православног братства Славица Перућица из Билеће и један од администратора познате странице Бањани наглашава да је за ову данашњу акцију пријављено око 60 учесника:
„Очекујемо долазак неколико група из Билеће, Требиња, Гацка и других мјеста. Наше Братство окупљено је око нашег манастира Косијерево, чији су сви чланови из Старе Херцеговине. Имали смо доста лијепих и значајних акција, а ово је наша друга акција добровољног даривања крви, а засигурно биће их још доста“ – рекла је Перућица.
Акцији добровољног даривања крви присуствовали су и родитељи ранопочившег Владимира – Влада Јарамаза, отац Дрсгољуб – Јусо и мајка Стојанка.
У току акција са већом групом људи дошао је и Веселин Вујовић, предсједник општине Билећа. Сви ће се они укључити у ову акцију.
Ж.Ш.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare