Iva Pavlović odgovorila OO NSD Budva: Maliciozni ste, nekorektni i ne smijete da potpišete saopštenje

Saopštenje Ive Pavlović prenosimo integralno

Uvaženi OO NSD,
Vaša kampanja dezavuisanja javnosti već poprima tragikomične elemente.
Način na koji komunicirate sa lokalnim javnim emiterom je takav, da sam dužna da reagujem, jer ssložićete se – ako neki medij proziva JP „Morsko dobro“ onda je direktor taj koji daje odgovore.


Ako GST Novović formira predmet u vezi nabavke trajekta, na informativni razgovor ide direktor preduzeća, pa tako i kada vi sebi dozvolite da se miješate u rad jednog preduzeća – direktor je dužan da vam odgovori.


Takođe, namjera da od nasilnika sebe predstavite kao žrtvu, ne ide vam baš najbolje – jer maliciozan i omalovažavajući ton vašeg saopštenja dovoljno govori o vama i vašim namjerama.


Podsjetiću vas da ste već dva puta uputili poziv zaposlenima u RT Budva da se javno izjasne o navodnim političkim pritiscima i ako ne reaguje Savjet da ćete se obratiti nadležnim institucijama, NVO itd.
Pozdravljam tu namjeru, i od srca joj se pridružujem i ovim putem vas obavještavam da sam povodom vaših saopštenja, žalbi i neprimjerenog miješanja u unutrašnju organizaciju RT Budva kao i uređivačku politiku već obavijestila domaće ali i međunarodne adrese.


Izbor gospodina Raonića ne komentarišem samo ja, već crnogorska javnost.
Što se tiče ostalog mog djelovanja, da li vi to želite da mi uskratite pravo na stav i ličnu i političku slobodu? Bojim se, ako je tako da onda šaljete lošu poruku građanima, jer zamislite – dok ne ugrožavam drugog – imam sva prava na djelovanje u skladu sa zakonima ove države.


Što se tiče navedenog saopštenja zaposlenih, oni imaju puno pravo da zaštite sebe i svoj rad, ali vi nemate pravo da to koristite u političke svrhe.


Zato vas pozivam još jednom da, ukoliko vam se niko ne javi na vas apel, da kolektivno podnesete ostavke na svoje partijske funkcije.
I počnite da potpisujete saopštenja, politički je korektnije.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare