Žreb za Ligu šampiona! Pogledajte koga je izvukao najbolji tim Balkana!

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u Ligi šampiona protiv Barselone, Benfike, PSV-a i Štutgarta kod kuće, odnosno protiv Intera, Milana, Monaka i Jang Bojsa u gostima.

To je odlučeno današnjim žrijebom u Monaku.

Izabranici Vladana Milojevića su sinoć izborili plasman u elitno takmičenje pobedivši Bode/Glimt na stadionu „Rajko Mitić“ i jučerašnjim mečevima postali su poznati svi učesnici Lige šampiona.

Zvezda je u žreb ušla iz trećeg šešira zajedno sa Fejenordom, Sportingom iz Lisabona, PSV, Dinamom iz Zagreba, Salcburgom, Lilom, Jang Bojsom i Seltikom, ali ovog puta je sistem je takav da je bilo moguće da srpski šampion igra protiv ekipa iz istog šešira.

Ali, prvo su saznali imena protivnika iz prvog šešira, a to su Inter u gostima i Barselona kod kuće. Iz drugog šešira, došla je Benfika koja će gostovati na stadionu „Rajko Mitić“, a neverovatno je da će Crvena zvezda dvaput igrati u Milanu jer su posle Intera dobili i „rosonere“. Iz trećeg šešira došao je Bern gde će Zvezda putovati, a zatim je izvučen PSV koji dolazi u Beograd. Zvezda je iz poslednjeg iz šešira dobila Štutgart protiv kojeg će igrati kod kuće, a potom i Monako s kojim se opet susreće i to u Monte Karlu.

Kao što je poznato, svaka ekipa odigraće osam utakmica protiv osam različitih protivnika. Četiri meča igraće u gostima, četiri na strani.

Kompletan kalendar biće dostupan tek 31. avgusta sa datumima i terminima odigravanja mečeva, a ono što je jasno jeste da nijedan klub neće moći da igra dva ili više meča kao domaćin, odnosno kao gost, u nizu.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare