Šef budvanskog PZP prozvao Nikolu Jovanovića

Lider budvanskog odbora Pokreta za promjene Nikola Vučićević saopštio je da su „finansijeri“ grupe građana “Budva naš grad” preko „portparola“ Nikole Jovanovića tražili da vlast bude formirana sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i Socijaldemokratskom partijom (SDP).


“Obraćam vam se kao predstavnik Opštinskog odbora Pokreta za promjene (PzP) kako bih vas obavijestio o trenutnoj političkoj situaciji u našem gradu. Moja je dužnost i želja bila, da radim na normalizaciji odnosa i pronalaženju zajedničkog jezika s grupom građana ‘Budva naš grad’, čiji su članovi i politički predstavnici pokazali spremnost za postizanje dogovora i odazvali su se na naše pozive za razgovore, čime smo željeli stvoriti uslove za formiranje zajedničke vlasti, s obzirom na to da su naša biračka tijela gotovo identična”, naveo je Vučićević u saopštenju i dodao:

“Međutim, suočili smo se s otporom koji dolazi od strane tzv. ‘Velikog brata’ ili ‘Duboke države’, koja finansira ovu političku opciju. Njihov jasan stav, prenesen preko portparola Nikole Jovanovića, bio je da se priklone Demokratskoj partiji socijalista (DPS). Iako su pregovori započeli u pozitivnom duhu i činilo se da će rezultirati dogovorom, isti nije postignut zbog snažnog uticaja onih koji finansiraju ovu političku grupaciju. Jasno su stavili do znanja da ne žele formirati vlast s nama. Očigledno je da im je cilj ukloniti one koji ne slijede njihova naređenja i, uz snažnu finansijsku podršku ‘Duboke države’, preuzeti kontrolu nad Budvom u saradnji s DPS-om i SDP-om. Smatram da je to političko nasilje i pokušaj prekrajanja izborne volje građana Budve, što je neprihvatljivo. Vjerujem da građani Budve prepoznaju ovu manipulaciju i da će se, kao i uvijek, opredijeliti za politiku koja istinski zastupa njihove interese”, zaključio je Vučićević.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare