Vuković: Samo Luka Rakčević , ostali me ne zanimaju!

Odbornica GP URA u Skupštini Glavnog grada Milena Vuković kazala je da vjerujem da ljudi sa kojima su i do sada vršili vlast u Glavnom gradu su koalicioni partneri te partije, te da, pored svih nesuglasica koje su sa njima mogu da ponovo formiraju većinu.

Vuković je, prenosi Gradskime rekla da još uvijek ne razmišljaju sa kim bi ta koalicija bila moguća, jer su, kako kaže, fokusirani na predizborni proces.

„Iako smo bili u riziku od optužbi za saradnju sa DPS-om, u GP URA smo se odlučili na odgovoran potez za skraćenje mandata Skupštini Glavnog grada, kako bi, zbog nedostatka kvoruma za održavanje sjednica, pošteđeli mrcvarenja građane Podgorice“, kazala je Vuković.

Time su, smatra, pokazali da su ozbiljan politički subjekt, i dali građanima priliku da na lokalnim izborima ocijene rad svih partija.

„Još uvijek nijesmo donijeli odluku kako ćemo nastupiti na izborima 29. septembra. Razgovaramo sa drugim partijama, imamo neke pregovore, ali o tome ćemo javnost obavijestiti u narednom periodu. Ono što GP URA smatra jeste da definitivno imamo najboljeg kandidata za gradonačelnika, gospodina Luku Rakčevića, i nastojaćemo da mu obezbijedimo koalicionu podršku kako bi upravo on bio gradonačelnik ovog grada, jer je to ne samo naš interes već i interes svih građana Podgorice“, istakla je Vuković.

(VIJESTI)

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare