Milović: Neka Maja Vukićević provjeri je li već dogovoreno da će posao izgradnje autoputa dobiti biznismen iz susjedstva

Doskorašnji ministar pravde Andrej Milović oglasio se ponovo na mreži X zahvaljujući ministarki saobraćaja Maji Vukićević što „želi da sve bude po zakonu i da se sve provjeri“.

„U to ime, kao resornu ministarku pozivam te da provjeriš da li je već dogovoreno ko će biti izvođači i podizvođači na projektu autoputa. Ja mogu dati sad vrlo preciznu mapu.

Ovo pitam iz razloga što su glavni politički partner premijera i njegov lokalni primorski funkcioner već kupili mašine i spremne su kad posao izgradnje crnogorskog autoputa krene. A posao će dobiti nosilac – biznismen iz susjedstva“, naveo je Milović.

Kako dodaje, ne odlažu se premijerski satovi i čuva premijer džabe.

„Zamisli padne Vlada i mašine ostanu neiskorištene?

Zaključujem umjesto vas koji ili ne vidite ili nećete da vidite: opstanak Spajića na vlasti nije samo njegov interes i paravan firmi povezanih sa njim, nego i njegovih partnera kako u zemlji, tako i u okruženju. Treba naplatiti političku podršku premijeru i zaraditi stotine miliona, a građane CG i našu praunučad zaduži milijarde. Ko to može bolje od Milojka Spajića“, napisao je Milović na mreži X.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare