Budva naš grad: Mandiću, Spajić i Mikijelj su se grlili dok se izglasavala rezolucija o Srebrenici

SAOPŠTENJE PRENOSIMO INTEGRALNO

Da se ništa nije promijenilo u Crnoj Gori, i da su nekadašnje opozicione stranke samo preuzele model upravljanja i zloupotrebe resursa kao DPS nekada, svjedoči i sramna „radna obaveza“ za sve radnike JP Morsko dobro od Herceg Novog do Ulcinja koji su u vrijeme državnog praznika morali da dođu u Budvu da pozdrave još jedno otimanje budvanske luke od njenih građana, a svi znamo da će par dana nakon izbora opet biti predata u ruke interesnih grupacija koje su ovoga puta, za potrebe mazanja očiju javnosti odjenuti u srpske zastave i navodno srpske interese. 

Izvor: screenshot/Budva naš grad

Zanimljivo je da su u trenutku grljenja i ljubljenja Spajića i Mikijelja, člana Nove srpske demokratije i kandidata za predsjednika Opštine Budva, malo dalje u Podgorici trajali protesti srpskog naroda ogorčenog zbog najave da će ista ta Vlada Milojka Spajića podržati najavljenu Rezoluciju u Ujedinjenim Nacijama kojom je Srbima, pa i nama Srbima u Crnoj Gori, trajno utisnut žig genocidnog naroda. 

Ali to je bila i zvanična potvrda onoga što odavno tvrdimo, da je Mandiću fotelja bliža od naroda kojeg navodno zastupa, a kojeg se tako rado sjeti kada mu zafali glasova. Da je htio, Mandić je mogao da obori Vladu i na taj način makar ospori legitimitet glasanja u UN, ali nije. I neka ostane vječito zapisano da je on taj koji je udario pečat genocida na srpskim čelima.

Budvani i Budvanke, nemojte dozvoliti da vas još jedan DPS ponovo prevari a znate i sami koliko je trebalo vremena da smijenimo jedan sistem koji nije bio dobar

Naš izbor je „Budva naš grad – Nikola Jovanović“

Saopštenje potpisuju bivši članovi OO Srpske narodne stranke“dr Božidar Bojović“

1. Rajko Krapović

2. Dragan Grbić

3. Boško Racanović

4. Milivoje M. Pribilović

5. Nebojša Božović

6. Niko Gracun

7. Nenad Dobrljanin

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Tacno je to.