Како су припадници криминалне групе испитивали свог затвореника о супарницима: Планирали „лов“ и на Светој гори

Шефови кавачког клана договарали су да на Светој гори ликвидирају једног од вођа шкаљараца Милана Вујовића, након што су сазнали да се тај Баранин крије на грчком полуострву.

О томе су разговарали два дана након што су 14. октобра 2020. године намамили и заробили вођу барске ћелије организоване криминалне групе шкаљарски клан Мила Радуловића – Капетана.

Миле Радуловић и Марко Миљковић током испитивањафото: Скај/Вијести

У запрепашћујућој, вишедневној преписци, вођа те озлоглашене групе Радоје Звицер, говори Капетану да ће сачувати свој, али и живот своје породице, уколико буде радио све што му се каже, па од њега тражи да ода локације на којима се крију шкаљарци и/или их намами на мјеста гдје би их кавчани ликвидирали.

То су и чинили наредних дана – преко Радуловићевог Скај налога, док је био у заробљеништву код кавчана, припадници те криминалне организације у замку су хватали припаднике супарничког шкаљарског криминалног клана.

“Капетане, сад ћеш све фино да испишеш ђе је Мићко (Милан Вујовић). Од стана, до свега. Ја знам да Биља тамо има родбину и да је код њих. Добро се знамо ја и Биља, добро добро. Је л’ ти помињала некад мене Биља?”, пита Звицер гласовном поруком.

Которанин Игор Божовић, такође гласовном поруком, објашњава да Радуловић мора знати све о том шкаљарцу.

“Долазио је и Миле са њима код Торија у Идилу и на Златибор. Зна макар све о Мићку и Торију, као о себи што зна. И за Марбељу све да каже – кога имају тамо и адресе њихових личних станова које су купили. И у каквим су односима са Зораном Радићем. Све пишите то”, наређује Божовић сакривен иза ника Дон.

Радуловић прво покушава да објасни да се дуго није виђао са тим Баранином, свега неколико пута у посљедње двије године, али му кавчани “освјежавају” памћење информацијама о томе гдје су их све фотографисали заједно.

“Па Мићко, шта да кажем? Знам тамо у Шведску да живи, близу Гетерборга, али не знам тачно гдје. Ја сам њега видио у двије, три године задње можда два пута. И то је долазио код мене у Марбељу. И то је све што смо се ја и он гледали. Ништа. Што знам? Он се мало и повукао из свега у задње вријеме. И ово од кад је било на острво. Он је био на острво, после тога је само једноставно угасио крипте и нестао одједанпут и рекли су ми преко брата да је у Свету Гору и ја од тад не знам ништа за њега, сем да каже брат да је добро. Никакву другу везу немамо. На Скај је немамо, нити имамо контакт”, одговара им Радуловић гласовном поруком преко криптованог налога београдских плаћеника кавачког клана који га и чувају заробљеног.

Звицер тражи објашњење да ли је Радуловић ишао код тог Баранина у Шведску, је ли га звао за кума, а потом и колика су му дјеца, у који разред иду, у коју школу…

“Које папире имају они? Колико ђеце имају? У коју школу иду? Што ђеца тренирају? Кад сам рекао да му знам жену то ништа није било, да не помисли неко да се к***м нешто, него је била ђевојка нашега друга. А ово питам за ђецу јер сте тако ви мене тражили – преко ђеце, преко ђеце, преко ђеце. И речи ми још како му се зову ђеца – Лука, Богдан и?”, шаље Звицер.

Радуловић објашњава да су синови први и други разред, а да је дјевојчица мала…

Которанин потом захтјев податак је ли Мићко увијек са дјецом и да ли је стално користио криптовани телефон, гдје су се тај Баранин и Јован Вукотић крили.

Инсистира и на питању “Ђе је Тори”, па од Радуловића добија одговор: “У Београду, у Дивчибарској улици”…

Поставља и питање ко све иде код Мићка – “од ових анонимних”, коме тај Баранин помаже и ко су његови људи уопште:

“Како се зове онај на Жабљак? Је ли он његов?”

Са броја са ког Радуловић одговара, тада стиже појашњење да на Светој гори немају никога и да се не може ући без преко цркве.

“Немамо, немамо тамо никога. На Свету Гору се мора најавити колико знам и слати преко цркве неку врсту молбе да те приме. То је тешко испратити. Можда видети дал’ има неко насеље за камп кућице у близини Свете Горе или на њој”, стиже порука након које се у разговор поново укључује Божовић.

“Знам доста о њему и ја. Пратио сам га дуго са људима, али није лак он. А Миле нас може у метар довести до њега, то знам 100 посто… Мићко, Клемпови (Јован и Игор Вукотић), Миња (Милић Шаковић), Бобан (Баћовић), Врањанац, Кораћ (Филип), Борета (Саша) и Вотка се морају рјешит да би ово завршили. Сваки од тих нам је капитал, и ајмо брацо. Ту је и Миле наш брат да помогне”, поручује Божовић.

Извор:Вијести

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare