Пепић: ДПС је лицемјеран! Кордић: ДПС једнако нестабилност!

Грађански активиста Џевдет Пепић сматра да је иницијатива легална и легитимна, али да долази од оних који стоје иза политике човјека који је имао веома добру сарадњу са Додиком.


„Било је питање и око тробојке. Ми смо мајстори за замјену теза. Под том тробојком је Ђукановић добијао изборе и 90-те и 92. и 96. и 98, 2001, 2002 и полагао заклетву“, наводи Пепић додајући да Ђукановић није робовао ниједној идеолошкој матрици, већ се бавио само тиме да се обогате он и његова породица.


Кордић подсјећа и да су грађани на изборима јасно изразили став према тој политици која је дубоко дестабилизовала Црну Гору. Каже да је сада врло јасно да се главни политички задаци испуњавају, те да је покренут процес придруживања Европској унији, што показује и посјета Вархељија који је пренио поруку да је Брисел спреман за проширење и да је лоптица у дворишту Црне Горе.


„Наши партнери су били у ужасу вјерујући да треба да дођу терористи, међутим сада имамо одличну сарадњу. Уласком у институције на једном репрезентативном нивоу у парампарчад се разбила та агенда коју је нажалост бивши режим пласирао о томе да је он једини гарант стабилности. И Брисел и друге адресе у инострантву имају потпуно другачије поимање ствари“, истиче Кордић.


Пепић напомиње да му прича о европском путу личи на флоскулу.

„Неко вас оптужи ви нисте за Европу и ћао. Примјетили сте и око Бошњачке странке. Ја морам да примјетим нешто , БС има право да постоји потпуно ОК све, али та БС која подржава Украјину, ни ријечи не проговара о Гази, што је по мени крајње лицемјерно”, истиче Пепић.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare