Stanić (SDP): Da smo mi u parlamentu…

Predsjednik Skupštine i lider Nove srpske demokratije (NSD) Andrija Mandić ne odustaje od irenditističke politike, a njegova partija je podružnica i produžena ruka Aleksandra Vučića u Crnoj Gori, smatra šef medijskog tima Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić.

Stanić je u emisiji “Klub A plus” kritikovao premijera Milojka Spajića, a za bivšeg koalicionog partnera DPS je naveo da su činili strateške i strukturne greške koje su ih mnogo koštale.

“Nesistemska rješenja vode ka sunovratu države. Vlada Milojka Spajića će doći do 74 ministra, zapamtite šta sam vam rekao. Tamo neće domar ostati, ako nije dio Vlade”, kazao je Stanić u emisiji “Klub A plus”.

Prema Stanićevim riječima, u Crnoj Gori je na djelu estradacija političke scene.

“Program Evropa sad 2 ne postoji u fizičkom smislu. Ne može se doći na vlast i obećati plata od 1000 eura, pa reći da te ne zanima protest prosvjetara. Više niko ne pominje sedam sati radnog vremena. Sad se priča o ponovnom uvođenju radne nedjelje. Politička o ekonomskoj politici se mora voditi sistemski”, smatra Stanić.

Stanić poručuje da bez borbe protiv kriminala i korupcije nema pravog puta Crne Gore ka Evropskoj uniji.

“Mora se uspostaviti sistem puna vladavine prava u Crnoj Gori i izgradnja jakih institucija”, zaključio je Stanić.

Članovi SDP-a se nijednom ne pominju u Skaj prepiskama, žao mi je što nismo u parlamentu

Stanić je poručio da mu je jako žao što njegova partija nije u parlamentu, navodeći da je njihov vrijednosni sistem država pune pravne sigurnosti.

“Na hiljade prepiski je izašlo iz Skaj aplikacije, a SDP i naši članovi nijednom nije pomenut. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Za nas je bitno da imamo državu pune pravne sigurnosti. To je naš vrijednosni sistem”, poručio je Stanić.

1 komentar
Najviše glasova
Najnovije Najstarije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Nemoj Staniću da žališ što nisi u parlamentu,98,5% građana Crne Gore je upravo oduševljeno tom činjenicom.