Nebojša Medojević: I Draško Đuranović iz Pobjede zna…

Doduse, ja sam jos 2010 dao imena dvije grupacije unutar DPS koji su svercovali cigarete “KLAN IZ GRANDA” i “MOJKOVACKI KLAN”. Bio sam toliko uporan i agilan ( kako kaze Drasko) da su se vremenom ti nazivi odomacili i svi ih sada koriste . Cak i policija i ANB . A i medjunardni partneri. Evo sad ce da se vidi zasto je Zdravko Krivokapic prekinuo pregocore o 42 Vladi kad sam ja saopstio da trazim poziciju Potredsjednika Vlade za demokratsku tranziciju i reforme sluzbi bezbjednosti i to mjesto ponudio Dritanu ( koje URA nije ni trazila).

Trebalo je nastaviti sverc cigareta i uzimati pare od svercera. Tako je i formirana 42 Vlada i tako je u maju 2021 za jedan vikend prosvercovamo 94 kontejnera ili 940 tona cigareta.

Ubrzo nakon toga Milojko Spajic kupuje auto od preko 100.000 eur, a tokom godine i dvine nekretnine od 2 mil EUR.

Sve dokaze u istragama protiv svercera cigareta prikupili su stranci i izvrsili pritisak na Novovica i Šukovica da se stvari dovedu do kraja! Posebno su tu “agilni” Britanci koji vec 3 godine drze Luku Bar pod posebnim rezimom pracenja i kontrole.

Naravno, na vrhu piramide su braca Djukanovic , sa kojim je u maju 2020 postignut dogovor da ce biti izuzet od istraga i krvicnog progona.

Taj dil su napravili vlasnici Vijesti, djelovi Crkve i jedan duvanski tajkun i tu nam je pukla pogibija i sprijecene neophodne reforme za ciscenje drzave od DPS kancera.

Akcije hapsenja visokih oeprativaca klana iz Granda i Mojkovackog klana pokazuju da iza tog dila iz maja 2020 ne stoji strani faktor i da ce oni od svake Vlade traziti da se hapse krupne ribe i vodje kriminalnih klanova koji ugrozavaju njihove nacionalne interese.

Zato je O’ Brajan sletio juce u PG. Nije imao drugi razlog. Da pritisne Novovica da se hapse krupne ribe i da prenese poruku Spajicu da je kampanja njegove Vlade peotiv Novovica i Sukovica i po nalogu DPS mafije, neprihvatljiva i dao mu zuti karton. Otud i hitno saopstenje PES o podrsci GST i SPO, protiv kojih vode prljavu kampanju mjesecima po nalogu DPS.

Nema vise sjedenja na dvije stolice.

“No, ime Saše Pekića pominjano je i u negativnom svjetlu, prvenstveno kroz objave agilnog i ,,sveznajućeg“ bivšeg poslanika Nebojše Medojevića koji je još decembra 2020. godine, nakon formiranja ,,avgustovske“ vlade tvrdio da je ,,Saša Pekić prijatelj Zdravka Krivokapića koji radi za klan iz Granda“.

0 komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare